30/4: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Διοικητήριο στο Παράλιο Άστρος, με θέμα: «Τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξης της Βόρειας Κυνουρίας» Θα μιλήσει η Έλενα Κουντουρά…

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Κυνουρίας, την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 06:00 μ.μ, πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του Διοικητηρίου, στο Παράλιο Άστρος, με θέμα: «Τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξης της Βόρειας Κυνουρίας»

Εισηγήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλος της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – GUE/NGL και πρώην Υπουργός Τουρισμού (2015-2019).

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της Κυνουρίας, αλλά και της Αρκαδίας. Οι φυσικές ομορφιές, οι αρχαιολογικοί χώροι, η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά κ.λπ. αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση  του ψηφοδελτίου νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αρκαδία και θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιες βουλεύτριες:

  • Γιαννούλη Αντωνία
  • Παπαδόπουλος Διονύσης
  • Παπαηλιού Γιώργος
  • Στάικος Χρήστος
  • Φιλοπούλου Αθανασία

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Βόρειας Κυνουρίας

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και αίθουσα σύνταξης

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ – Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-Θα μιλήσει η Έλενα Κουντουρά…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ