Τερματισμός- απονομές & αποτελέσματα από το «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ” & Τους ημιμαραθώνιους,στον Άγιο Πέτρο…

0

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ”στον Άγιο Πέτρο.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας καθώς και η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου με την αρωγή φορέων και επαγγελματιών της κοινότητας και με την ευγενική συμμετοχή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων Δυτ. Αττικής, διοργάνωσαν  για 5η συνεχή χρονιά τον αγώνα υπεραπόστασης στον Πάρνωνα το «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ”

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018,  με αφετηρία και τερματισμό στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας, καλύπτοντας μια κυκλική απόσταση 70 χλμ! Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών».

Η αθλητική διοργάνωση πραγματοποιείται εξολοκλήρου σε μία περιοχή απείρου φυσικού κάλλους, περνώντας μεταξύ άλλων κάτω από έλατα, πλατάνια και πεύκα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. από την πλατεία του Αγ. Πέτρου, με κατεύθυνση προς το καταφύγιο του Πάρνωνα, περνώντας μέσα από τα χωριά Βαμβακού, Βαρβίτσα, Καρυές, Βούρβουρα και τερματίζοντας στον Άγιο Πέτρο, ενώ διήρκεσε μέχρι και τις 20:30 μ.μ.

Συμπληρωματικά την ίδια μέρα  πραγματοποιήθηκε και ένας 2ος παράλληλος αγώνας, με το όνομα «Δρόμοι του Πάρνωνα» ή «Ημικρόνιον Πέρασμα», συνολικής απόστασης 37,5 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Πέτρο .Ξεκίνησε ακριβώς την ίδια ώρα από τον Άγιο Πέτρο και διοργανώνεται στην ίδια διαδρομή με το Κρόνιο Πέρασμα, μέχρι τον κόμβο της Στραβόρραχης μετ’ επιστροφής, για όλους εκείνους τους αθλητές που δεν  συμμετείχαν στον μεγάλο αγώνα.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 ,στο πλαίσιο του Κρονίου Περάσματος, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά δύο (2) παράλληλοι αγώνες με αφετηρία και τερματισμό τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας με ίδια ώρα εκκίνησης στις 10:00 π.μ.

  • Αγώνας 21,1 χλμ.,1ος Ημιμαραθώνιος Βόρειας Κυνουρίας «Ο ΤΑΝΑΟΣ», που ξεκίνησε από τον Άγιο Πέτρο και ακολουθεί την διαδρομή, Καστρί – Ωριά – Έλατος – Άγιος Πέτρος και είναι όλος σε ασφάλτινη διαδρομή.
  • Αγώνας 6χλμ., πλήρης κύκλος Άγιου Πέτρου.
  • Δείτε τα αποτελέσματα από το Κρόνιον Πέρασμα 2018

    Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τον αγώνα 70km

    Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τον αγώνα 37.5km

Ο Δήμαρχος κ.Π.Μαντάς ,ευχαρίστησε στην απονομή όλους τους αφανείς και τους εμφανείς συντελεστές και για την φετινή επιτυχημένη διοργάνωση… “Αυτοί ξέρουν όπως δήλωσε χαρακτηρηστικά και δεν χρειάζεται να τους ονομάσω…Οι αγώνες του Πάρνωνα… Για πάντα στον Άγιο Πέτρο…”

Τις απονομές έκαναν, ο  Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς,ο πρόεδρος της τ/κ κ.Κόκωτας ,εκπρόσωποι του φορέα Πάρνωνα,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Καμπύλης καθώς και πολλοί άλλοι.Συγχαρητήρια και από εμάς για την φετινή διοργάνωση.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από φίλους της διοργάνωσης και τους ευχαριστούμε πολύ!

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ 2018

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ 2018 ΕΚΚΙΝΗΣΗ !!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Άγιος Πέτρος Κυνουρίας στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ