Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση των μελών του “Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους – Κυνουρίας”.

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  “Συλλόγου  των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους – Κυνουρίας” σε εφαρμογή των άρθρων 11, 12 και 13 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 4-9-2018,  καλεί  τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματο-ποιηθεί την 3 Νοεμβρίου 2018, ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους, με ώρα έναρξης την 11η π.μ.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης  είναι τα παρακάτω:

  • Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός ετών 2017 και 2018
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Συζήτηση έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
  • Συζήτηση θεμάτων και προγραμματισμός δράσεων 2019.
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 2/5 και 1 των ταμειακά εντάξει μελών της. Ταμειακά εντάξει θα είναι τα μέλη που θα έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους. Η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στα 10,00€.

Στην περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18-11-2018, στην ίδια αίθουσα (αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους), την ίδια ώρα (11:00 π.μ.), με τα ίδια θέματα, οπότε θα έχει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Παρακαλούμε  τα μέλη μας -όσα επιθυμούν- να καταθέσουν την υποψη-φιότητά τους είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτρο-πή στη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου μας (τηλ. 6981305068) έως και την 26η Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. ε του καταστατικού.

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος

Μαγκλή Γεωργία-Ελένη

Η Γενική Γραμματέας

Κρεμμύδα-Σκαρμούτσου Μαρία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ