Η κοπή πίτας του «Εξωραϊστικού Συλλόγου»του Αγιάννη (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε ευχάριστο κλίμα στο Άστρος, στην ταβέρνα «Το Πάρκο»,η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,του «Εξωραϊστικού Συλλόγου» του Αγιάννη.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον πατήρ Γ.Αρφάνη,την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Ι.Χαρμπάλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Αγιαννίτες και φίλους του χωριού που παραβρέθηκαν και που πάντα βοηθούν ο καθένας όπως μπορεί,με τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ξεχωριστές ευχαριστίες εξέφρασε προς  τον συντοπίτη μας υφυπουργό υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνη ,ο οποίος  το περασμένο καλοκαίρι δώρισε έναν απινιδωτή προς τον σύλλογο του χωριού..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αγιαννίτες & φίλοι του χωριού,καθώς παραβρέθηκαν ακόμα,ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,οι κ.κ αντιδήμαρχοι ,Ι.Καμπύλης,Δ.Κατσής και Γ.Σαμαρτζής,ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ.Κ.Μπάρλας και τα διοικητικά μέλη του συμβουλίου.

Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί,ήταν ο Κανατάς Κωνσταντίνος, η οποίος κέρδισε μια ασημένια εικόνα.Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά και η βραδιά κύλησε ευχάριστα με κέφι και χορό.

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ