ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

0

Ανοιχτή Επιστολή

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη συμμετοχή μου στο Τοπικό Ψηφοδέλτιο του ΑΣΤΡΟΥΣ, με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» του Παναγιώτη Μαντά.

Θα ήθελα να μου διαθέσετε 3 λεπτά από το χρόνος σας ώστε να σας ενημερώσω για το ποιος είμαι, γιατί κατεβαίνω στις εκλογές και τι θα ήθελα προσφέρω στον τόπο μου.

Ονομάζομαι Βλαχάκης Αναστάσιος του Νικολάου, είμαι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Θεοδωσοπούλου Αναστασία και έχω τρία παιδιά. Έχω την επιχείρηση  γαλακτοκομικών «ΘΥΡΕΑ» με έδρα το Άστρος Κυνουρίας και δραστηριοποιούμαι στο ΔΣ του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ» και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άστρους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω ως υποψήφιος σε εκλογές. Μέχρι τώρα καθόμουν «στην απέξω»  και όπως και οι περισσότεροι από σας «κατηγορούσα» εύκολα αυτούς που συμμετείχαν. Αυτή τη φορά και μετά την αλλαγή του νόμου (που δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια) αποφάσισα ότι πρέπει να συμμετέχω κι εγώ στη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί (εκλεγμένοι και μη) ώστε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Στα επόμενα τέσσερα χρόνια η συμβολή των τοπικών συμβουλίων στη διαμόρφωση των τοπικών κοινοτήτων θα είναι πολύ σημαντική. Έτσι θα δούμε κοινότητες – χωριά που θα εκλέξουν ικανά τοπικά συμβούλια μέσα σε 4 χρόνια να προοδεύουν πολύ περισσότερο από άλλα που τα τοπικά τους συμβούλια θα είναι ανίκανα – απρόθυμα και δυσκίνητα.

Έτσι λοιπόν θεωρώ,  ότι το Άστρος που είναι η πρωτεύουσα του Δήμου καθώς και ο Αγιάννης, που είναι η κοιτίδα του Άστρους, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ τα επόμενα 4 χρόνια να έχουν ικανό τοπικό συμβούλιο με ανθρώπους που έχουν αποδείξει στην επαγγελματική – οικογενειακή – κοινωνική τους ζωή,  ότι μπορούν (πέρα από τα έργα που θα αποφασίσει η Δημοτική Αρχή) να πραγματοποιήσουν μικρά ή μεγάλα έργα εκμεταλλευόμενοι χρήματα από την περιφέρεια, από το ΕΣΠΑ ακόμη και από τα  υπουργεία, διαμορφώνοντας προς το καλύτερο το επίπεδο της ζωής μας στον όμορφο τόπο μας.

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους σας ζητώ να σκεφτείτε ποιους θα ψηφίσετε. Κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει να ψηφίζουμε με το σκεπτικό ποιος είναι φίλος μας ή συγγενής μας ή γνωστός μας ή «καλό παιδί» αλλά με σκεπτικό ποιος έχει τα προσόντα και τις ικανότητες να κάνει πέντε σοβαρά πράγματα για τη περιοχή μας και ποιος μπορεί με νηφαλιότητα και χωρίς εμπάθεια να λύσει τα καθημερινά προβλήματά μας.

Έχοντας λοιπόν τη πεποίθηση,  ότι πληρώ όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις ζητάω τη στήριξή σας για το τοπικό συμβούλιο του Άστρους και σας βεβαιώνω, ότι η παρουσία μου εκεί μπορεί να διασφαλίσει τη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων, την αντικειμενική κατανομή των έργων και την ανοικτή διοίκηση του τοπικού συμβουλίου με συνδιαμόρφωση  των αποφάσεων του με την τοπική κοινωνία.

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Βλαχάκης

                                                Γαλακτοκόμος-Τυροκόμος

Πτυχιούχος Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ