Τραγωδία στα Τέμπη: Ογκώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Χημικά και κρότου λάμψης [φωτο, βίντεο)

0

Χιλιάδες οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη. Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει από κόσμο που με πανό και συνθήματα ζητά να «μην συγκαλυφθεί το έγκλημα» και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης ΣΤΑΣΥ ΑΕ,Τ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία σήμερα, Κυριακή (5/3) , στις Γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό ενώ οι συρμοί κινούνται έως τις 4 μ.μ., προς διευκόλυνση της προσέλευσης των διαδηλωτών στη συγκέντρωση.

Στο μεταξύ, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα τα τρένα λόγω της 48ωρης απεργίας Σωματείων Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.

Ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της εταιρείας.

Σημειώνεται πως αντίστοιχα συλλαλητήρια πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Λίγο μετά την έναρξη του συλλαλητηρίου κι ενώ τόσο πάνω στην πλατεία όσο και στους γύρω δρόμους βρίσκονταν χιλιάδες πολίτες, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο κάτω μέρος της πλατείας. Λίγο αργότερα κι ενώ η κατάσταση φαινόταν να έχει εκτονωθεί άνδρες της αστυνομίας με δίκυκλα κινήθηκαν επι της Αμαλίας και πέταξαν χημικά και κρότου λάμψης εναντίον όσων είχαν παραμείνει μπροστά απο τη Βουλή. Και ήταν άνθρωποι κάθε ηλικίας. Ακόμα και παιδιά και ηλικιωμένοι.

Εικόνες από το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Διαβάστε:  Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Ποιες ώρες λειτουργούν Μετρό και ΗΣΑΠ

\tvxs.gr/

Σύνταγμα: Τα βίντεο από την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here