Συλλυπητήρια για την απώλεια της Πηνελόπης Τότση

0

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΤΟΤΣΗ ( ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΤΣΗ )

– ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΤΟΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ
Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ( και όχι μόνο ) η είδηση του θανάτου της Πηνελόπης Τότση ( συζύγου Ηλία Τότση το γένος Νικ. Κούσουλα ) και μητέρα του Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ Νικόλαου Τότση.
Η γνωστή και αγαπητή σε όλους Πόπη έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 68 ετών αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένειά της που τη λάτρευε όσο και στην τοπική κοινωνία που τη σεβόταν  και την εκτιμούσε απεριόριστα.

Στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου της Πηνελόπης Τότση τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ συνεδρίασαν εκτάκτως ( 8/7/24 ) και αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος του Προέδρου τους εκφράζοντας δημόσια τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Τότση που θρηνεί το χαμό μιας γλυκιάς γιαγιάς, μιας υπέροχης μάνας και μιας σεβαστής συζύγου που υπήρξε πάντα το στήριγμα για όλους.
Στο γραπτό συλλυπητήριο μήνυμά τους τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ υπογραμμίζουν τη μεγάλη απώλεια για ολόκληρη την οικογένεια Τότση και στέκονται με σεβασμό, με κατανόηση και με μεγάλη λύπη απέναντι στο βαρύ πένθος του Προέδρου τους Νίκου Τότση που θρηνεί το θάνατο της μητέρας του.
Μεταξύ άλλων οι συνάδελφοί του στο Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ στέλνουν το δικό τους μήνυμά τους στον Πρόεδρό τους Νίκο Τότση αναφέροντας τα εξής: ” Ο χαμός της μάνας ποτέ δεν μπορεί να ξεπεραστεί από κανένα παιδί. Πόσο μάλλον αν η μάνα αποτελούσε το στήριγμα για όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας όπως η Πόπη για όλους εσάς. Ευχόμαστε να ζήσετε και να τη θυμόσαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Είμαστε σίγουροι ότι η ίδια από εκεί ψηλά θα καμαρώνει για την οικογένεια που δημιούργησε και θα χαίρεται με τις επιτυχίες των παιδιων και των εγγονιών της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Πρόεδρε καλό κουράγιο και καλό παράδεισο στη μητέρα σου. Πόπη καλό ταξίδι”
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

Συλλυπητήρια Προέδρου Γιάννη Τρουπή και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την απώλεια της Πηνελόπης Τότση

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συζύγου του Ηλία Τότση, επί ετών μέλους του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, και μητέρας του Νίκου Τότση, μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ.  Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την αναγγελία της αναπάντεχης απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συνεδρίασε και  αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό, αποχαιρετούμε έναν υπέροχο άνθρωπο, σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, την Πηνελόπη Τότση. Ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η μνήμη της να είναι αιώνια.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

                             ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

          ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ