Στην εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “ καλεσμένος ο Δημήτριος Κούβελας, επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας, “Πνοή Δημοκρατίας”

0

Στην Αρκαδία και στην Βόρεια Κυνουρία βρέθηκε αυτές τις ημέρες ,ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτριος Κούβελας, ο οποίος έχει φίλους στο Άστρος και στην Μελιγού.

Το κ. Κούβελα τον γνωρίσαμε καλύτερα την περίοδο της πανδημίας του covid από συνεντεύξεις του στην tv, που είχε εκφράσει δημοσία την αντίθεση του, ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα που λέει η νομοθεσία για την έγκριση των εμβολίων …

Σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “ του Φώτη Τζιβελόπουλου, ήταν ο Δημήτριος Κούβελας ,του οποίου του δώσαμε τον λόγο, για να μας πεί για την πολιτική πρωτοβουλία, “Πνοή Δημοκρατίας” ως επικεφαλής της, στις προσεχείς εκλογές.

Δημήτριος Κούβελας

Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ

Νοιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε σας και να μοιραστώ μαζί σας κοινές αγωνίες και προσδοκίες, για το μέλλον της κοινωνίας και της Πατρίδας μας, με την ιδιότητα του απλού αλλά ενεργού Πολίτη, που προσπαθεί να ασκεί τα Δημοκρατικά του Καθήκοντα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Μέχρι σήμερα προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα κοινά προβλήματα με εργαλείο την επιστήμη, ακολουθώντας το δρόμο που διδάχθηκα από τον πατέρα και τους δασκάλους μου, στην ίδια γραμμή με αυτή, που για μας τους Έλληνες, αλλά και όλους τους ανθρώπους δίδαξε ο ίδιος ο Ιπποκράτης. Διαβάστε περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here