ΠΑΡΟΥΣIΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

0

Απευθυνόμαστε με εμπιστοσύνη στον εργατικό λαϊκό κόσμο και στην νεολαία του Δήμου μας.

Τους καλούμε να ενισχύσουν  αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο  της  ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που στηρίζει το ΚΚΕ.

Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους εργάτες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους, τους φοιτητές και σπουδαστές γιατί ποτέ δεν υποσχεθήκαμε εύκολες λύσεις ποτέ δεν είπαμε ψέματα ποτέ δεν κάναμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον λαό στη γωνία.

Αποκαλύψαμε τους σχεδιασμούς για την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Αναδείξαμε τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (Κέντρο Υγείας, Ανεμογεννήτριες, Ιστορικός Τόπος, Παραποτάμιος, Αποχετευτικό).

Οι άλλες 2 παρατάξεις προωθήσανε και εκτελούν έργα ανάπλασης-βιτρίνας.

Αντί να ασχοληθούν πρώτα με τα τεράστια προβλήματα του κάμπου, του οδικού δικτύου, του λιμανιού, της αποψίλωσης των υπηρεσιών των κτηριακών εγκαταστάσεων του Λυκείου-Γυμνασίου και μια άλλη σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει όλος ο Δήμος μας.

Για αυτό ζητάμε την αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και στην Περιφέρεια για να εμποδίσουμε την αντιλαϊκή πολιτική όπως και αν εκφράζεται, για να πετύχουμε μέτρα ανακούφισης του λάου με την ενεργό συμμετοχή του.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ 100% ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ