Κοπή πίτας του κατηχητικού σχολείου, στον Ι.Ν Αγ. Παύλου Άστρους (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η κοπή πίτας του κατηχητικού σχολείου ,στην αίθουσα του πνευματικού  κέντρου της ενορίας ,του Ι.Ν Αγ.Παύλου Άστρους. Μετά από την ευλογία της πίτας απo τον εφημέριο της ενορίας Γ. Αρφάνη, ακολούθησαν τραγούδια από τα παιδιά του κατηχητικού και στην συνέχεια  έγινε η κοπή της πίτας, από το εφημέριο του Ι.Ν & τον δήμαρχο Β. Κυνουρίας κ. Γ. Καμπύλη ,δίνοντας  τις ευχές  τους για Καλή χρονιά! Με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, καθώς  για το κατηχητικό ,να είναι μια δημιουργική χρονιά, μαζί  με τις μοναχές της Ι.Μ Λουκούς που κάνουν τα μαθήματα.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ακόμα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κ. Μπάρλας, οι  αντιδήμαρχοι κ.κ Γ. Κλεώπας, Π.Καμπουρολιάς , Κ. Καμπύλης & Α. Μπάρλα, καθώς και ο δ/σ κ. Γ.Δαλιάνης  , το μέλος της Κοινότητας κ.Χ. Κανατάς ,ο πρώην Δήμαρχος κ.Σ. Δαλιάνης και πλήθος πιστών της ενορίας. Ο τυχερός που κέρδισε  το φλουρί, ήταν ο γιός του Δημάρχου ο Δημητράκης ,και πήρε ένα βιβλίο σαν δώρο από την ενορία.

Στην συνέχεια, έγινε το 1ο μάθημα του κατηχητικού για το νέο έτος για τα παιδιά της ενορίας, καθώς ο  εφημέριος της ενορίας ανακοίνωσε, ότι  μπορούν να συμμετέχουν και άλλα παιδιά που το επιθυμούν και θέλουν να εγγραφούν…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος & Team Κοιν.Σ.Επ“Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here