Ευχαριστήριο: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα- Πραστού

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1954 και γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου κάθε έτους για να προωθήσει τη διεθνή συνοχή, την ευαισθητοποίηση μεταξύ των παιδιών σε όλο τον κόσμο και τη βελτίωση της ευημερίας των παιδιών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Ανδρέα- Πραστου διοργάνωσε ημερίδα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Μέσα από βιωματικά εργαστηρια – δράσεις, ταινίες μικρού μήκους, μουσικη, χορό τραγούδι και αναγνώσεις παραμυθιων οι μικροί μας φίλοι ήρθαν πιο κοντά στην κατανόηση της συγκεκριμένης ημέρας.
Για πρώτη φορά διοργανώθηκε έκθεση ζωγραφικής με σχολεία της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς για την συνδρομή τους.
👉Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα- Πραστου κο. Χασαπογιαννης Ιωάννη, το εκπαιδευτικό προσωπικό και
την Πρωτοβάθμια Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
👉Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εκπαιδευτικούς κα Κωνσταντίνα Διονυσοπουλου, την κα Μαρία Παινεση, την κα Μαρία Ραμμα, την κα Καλλιόπη Πετρή, την κα Δέσποινα Λυτριβη και την κα Γιούλα Χιώτη.
👉Ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Άστρους, την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου, το “Άξιον Εστί”, τον καθηγητή μουσικής κο. Καμπύλη Χάρη.
👉Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Συλλόγο Αγίου Ανδρέα Πραστου, τον Σύλλογο Φιλων Πραστού “Καπετάν Γιωργάκης”.
👉Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους. Μαρία Λυτριβη, Φλώρινα Τολη, Αργυρω Κολοβού,Βαγγέλης Τετώρος,Παναγιώτα Θεοδοσοπουλου, Θύμιος Κατσης.
👉Ευχαριστούμε την κα Αναστασία Αρβανιτη και Βασιλική Κοδελλα για την βοήθεια τους για το χριστουγεννιάτικο Μπαζαρ.
👉Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Ηλία Πετρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ