Εξαιρετική η ενημερωτική εκδήλωση για την αγροτική παραγωγή της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας & αισιοδοξία για δυναμική επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Άστρος με επιτυχία ,η προγραμματισμένη εκδήλωση για την αγροτική παραγωγή και την Ελιά ,καθώς και η Κοπή πίτας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Βόρειας Κυνουρίας.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς, ο πρόεδρος της Τ.Ο του ΠΑΣΟΚ κ. Σ. Μήτσης , και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Π. Αποστολόπουλος, ευχήθηκαν υγεία και ενότητα , να βρίσκονται κοντά στον κόσμο & να έχουν   το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Στην συνέχεια, ο κ. Γ. Δαλιανης, έκανε μία αναδρομή για τα μεγάλα έργα που έγιναν στον Δήμο μας με το ΠΑΣΟΚ και μετά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης  και π/σ κ. Β. Γιαννακούρας, αναφέρθηκε στην ελπίδα για αλλαγή, με τον νέο πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη, καθώς ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα των αγροτών και στο Πε.Συ.

Ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου την Νομαρχιακής Αρκαδίας κ. Β. Μίχου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τα στελέχη της Νομαρχιακής Αρκαδίας και ακόμα διαβάστηκε επιστολή με χαιρετισμό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Ο. Κωνσταντινόπουλου, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Στην συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής κ. Γ. Κατσούλης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ),έκανε μια εξαιρετική ομιλία, επισήμανε τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική πολιτική και δέχθηκε ερωτήματα και απάντησε σε αυτά.

Κλείνοντας ,ο ομιλητής είπε ότι πάμε όλοι μαζί με το ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουμε την κατάσταση για το παρών ,αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας…

Να σημειώσουμε ότι, κλιμάκιο των μελών της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, επισκεφθήκαν πριν την εκδήλωση τον δήμαρχο κ. Γ. Καμπύλη στο δημαρχείο και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Δήμου μας…

Δείτε τα σχετικά videos

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here