Εκδήλωση στη Μελιγού για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη για τον εορτασμό των 201 χρόνων από τη Β΄Εθνοσυνέλευση (videos & photos)

0

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 201 χρόνων από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας πραγμaτοποίησε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους «εκπροσώπους των όπλων» στη Β΄ Εθνοσυνέλευση. στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας Μελιγούς, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς .

Η εκδήλωση άνοιξε με επιμνημόσυνο δέηση στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο κ.Γ.Καμπ;yλη ,τον πρόεδρος της Κοινότητας κ.Π.Καμπύλη και τους προέδρους του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Θανάσης Χρήστου, Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας – Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Παραβρέθηκαν ακόμα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Δ. Κόλιας, Π.Καμπουρολιάς, Κ. Καμπύλης ,Α.Μπάρλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Π. Κολοστούμπης, η ιστορικός κ.Σ.Αρβανίτη, την κοινότητα Άστρους εκπροσώπησε η Κ.Α. Γαρδικιώτου και πλήθος Μελιγιτών…

Την εκδήλωση συντόνισε ο συνταξιούχος δάσκαλος κ. Π. Σκαρπέλος.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ