Εισήγηση προέδρου του Δ.Σ κ. Δ. Κατσή ,για το” Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην¨ ,στο Παράλιο Άστρος(video)

0

Κατά την 1η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το το νέο έτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δ. Κατσής, ανακοίνωσε την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βάδην,  στο Παράλιο Άστρος στις 11 Μαρτίου.

Ενημέρωση – εισήγηση κ. Δ. Κατσή.

Όπως όλοι γνωρίζετε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην ανδρών- γυναικών θα διεξαχθεί στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας στις 11 Μαρτίου.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία και συγχρόνως μια μεγάλη ευκαιρία στον  τόπο μας για να αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες .

 Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κύριος Μπολλας Γιάννης , με δικές  του ενέργειες και τη στήριξη του Δήμου μας,  θέλοντας να στηρίξει τον στίβο, αλλά και την περιοχή, όχι μόνο  επέλεξε το Παραλιο Αστρος για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 20 χλμ βαδην ανδρών – γυναικών , αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Είναι μια καταπληκτική διαδρομή και ελεγμένη στο Παράλιο  Άστρος. Είναι μια διαδρομή που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τους αθλητές. Μάλιστα, πιστεύω ότι αν εντάξει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα τη διοργάνωση η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μπορεί να πετύχει μια μεγάλη επίδοση. Την περιοχή τη ξέρει γιατί έκανε προετοιμασίες με τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο που προέρχεται εκείνος από την περιοχή»

Θεωρώ λοιπόν σωστό εκ μέρους του Δήμου μας να προγραμματιστεί και να γίνει μια εκδήλωση πριν την έναρξη των αγώνων , όπου θα τιμηθούν ως αναγνώρισης της  προσφοράς τους στον αθλητισμό αλλά και στην προβολή του τοπου μας ,  ο συμπατριώτης μας   Εθνικός Προπονητής Ναπολεων Κεφαλοπουλος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και  ολυμπιονίκης μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ ο κύριος Μπολλας Ιωάννης .

Η πρόταση για βράβευση  άλλωστε εχει κατατεθεί  στο Δημοτικό μας Συμβουλιο  από το  Δημοτικό Σύμβουλο Σπυρο Τσιουλο  εκ μέρους την αντιπολίτευσης και εν συνεχεία από τον  Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου μας με επιστολή προς το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΣ. με το από τις 08 Σεπτ. 2022 εγγραφο του.

 Στην εκδήλωση της τιμητικής βράβευσης να καλεστούν για να παραστούν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σακοράφα Σοφία και ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κύριος Βινατσέλας Κωνσταντίνος .

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here