«Γεωργάντεια 2024» | «Η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό παράλληλων δράσεων που διαφημίζουν την περιοχή μας» & Άλλα νέα…

0

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Στενό Αρκαδίας, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Γεωργάντεια 2024» προς τιμή του Ολυμπιονίκη Νικόλαου Γεωργαντά.

Παράλληλα με τον αγώνα, υπήρξαν δράσεις προβολής του πρωτογενούς τομέα με μεγάλη συμμετοχή.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανέφερε: «Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση που σταθεροποιείται και διαφημίζει την Περιφέρειά μας, τον Δήμο Τρίπολης και την περιοχή και για τον λόγο αυτό στηρίζεται και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρωτογενής τομέας είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και χαίρομαι πολύ που συνδυάζεται η προβολή του με ένα αθλητικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή».

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας  Κωνσταντίνος Μανδρώνης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει στην πράξη τέτοιες προσπάθειες και χαιρόμαστε που υπάρχουν και παράλληλες δράσεις σχετικές με τον πρωτογενή τομέα».

 

Ακολουθούν αναρτήσεις σχετικά με τον Αντιστράτηγο ε.α. Λάμπρο Τζούμη, που ανέλαβε Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωση για την ξεχωριστή επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο Ειδικό Σχολείο Κορίνθου όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά και, τέλος, δηλώσεις από την επιτυχημένη διοργάνωση Γεωργάντεια 2024 που έγινε στο Στενό Αρκαδίας.

Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στο Ειδικό Σχολείο Κορίνθου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ