7/7:Μουσικοθεατρική παράσταση <<Σαν παραμύθι στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα-Πραστού

0

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 7/7 στις 8 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα-Πραστού , για να απολαύσετε από κοντά την μουσικοθεατρική παράσταση <<Σαν παραμύθι>>.

Η συγκεκριμένη παράσταση έχει πάρει στοιχεία από την ιστορία του παραμυθιού της ΄΄Σταχτοπούτας΄΄και του μιούζικαλ ΄΄Ωραία μου Κυρία΄΄. Πρόκειται για μία όμορφη ιστορία που προκαλεί συναισθήματα στους θεατές.

Επίσης είναι μια ανατρεπτική παράσταση και οι στιγμές της μεγαλύτερης έντασης διαδραματίζονται με χορό, μουσική και τραγούδι.

Η μουσικοθεατρική παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους αλλά και σε όσους θέλουν να απολαύσουν μια καλή καλλιτεχνική παράσταση.

Συμμετέχουν παιδιά της ηλικίας των 10-15 ετών τα οποία είναι τα μέλη της εφηβικής-νεανικής μουσικοθεατρικής ομάδας (μιούζικαλ), του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Επιμέλεια παράστασης (μουσική, στίχοι, κείμενα, διδασκαλία, σκηνοθεσία):Ειρήνη Δαρμή-Μουσικολογος/Εκπαιδευτικός, πιάνο: ο σολίστ, Γιώργος Δαρμής.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ