Τα νέα της Περιφέρειας…

0
Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου

Posted: 09 Jun 2022 12:19 PM PDT

Επιδείνωση παρουσιάζει από το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου ο καιρός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας- σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (ΕΔΕΚ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει την κακοκαιρία “GENESIS” η οποία θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (09-06-2022) έως και το βράδυ του Σαββάτου (11-06-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από ισχυρούς ανέμους.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, γνωστοποιεί το εν λόγω ΕΔΕΚ, έχοντας θέσει παράλληλα και τον μηχανισμό της στις 5 Περιφερειακές Ενότητες σε ετοιμότητα, καλεί δε τους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να ακολουθούν τις οδηγίες που ενδεχομένως εκδοθούν από τις αρμόδιες αρχές.

ΤΟ ΕΔΕΚ ΤΗΣ ΕΜΥ

Στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, αναφέρονται τα εξής:

“Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α 12/2022, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό θα δημιουργηθεί

στο Ιόνιο το οποίο θα κινηθεί ανατολικά και θα προκαλέσει την κακοκαιρία “GENESIS” η οποία θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (09-06-2022) έως και το βράδυ του Σαββάτου (11-06-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  1. Την Πέμπτη (09-06-2022)

Από το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες πιθανώς η Θράκη.

  1. Την Παρασκευή (10-06-2022)

α. Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως Αχαΐα και Ηλεία). Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Από τις πρώτες ώρες η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά και η βόρεια Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα εξασθενήσουν.

  1. Το Σάββατο (11-06-2022)

α. Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί πρόσκαιρα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και η ανατολική Πελοπόννησος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της στο twitter (@EMY_HNMS)”.

METΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

– Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

– Να προφυλαχθούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτήριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

– Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων, οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, αλιείς να αποφύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές (πλημμυρικά φαινόμενα, κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών, χαλαζόπτωση).

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι  πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Στα 174 κρούσματα covid-19 η Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου – 35 οι νοσηλείες

Posted: 09 Jun 2022 12:17 PM PDT

Σε 174 ανέρχονται τα κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Στα ίδια επίπεδα ο αριθμός των νοσηλειών στα νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου μέχρι τις 9 το πρωί ανέρχονταν σε 4.500.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 9 Ιουνίου 2022, ώρα 09:00

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από τον νέο κορονοϊό (covid-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι 9 Ιουνίου (ώρα 09:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.500. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.487.775 (ημερήσια μεταβολή +0,1%), εκ των οποίων 48,8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 545 ενώ από την αρχή της

πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 140.146 (3,9% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 111 (59,5% άνδρες) με διάμεση ηλικία 70 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 52 (46,85%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 59 (53,15%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.693 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 102 (ημερήσια μεταβολή +2%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 90 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 9 ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.976 θάνατοι. Το 95,6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 80 έτη”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου καταγράφηκαν 174 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 164.495.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 40, στην Π.Ε. Αρκαδίας 7, στην Π.Ε. Κορινθίας 52, στην Π.Ε. Λακωνίας 19 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 56.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τετάρτη 8 Ιουνίου- συνολικά 35 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 0, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 5, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 8, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 13 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 5.

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη

Posted: 09 Jun 2022 12:16 PM PDT

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

Η επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου θέμα στην τηλεσύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρόεδρο του ΟΣΕ Σπ. Πατέρα

Posted: 09 Jun 2022 12:15 PM PDT

Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με  τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία μετείχαν επίσης ο μελετητής από την πλευρά του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Ζέκος και από την πλευρά της Περιφέρειας ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ Πελοποννήσου Αντώνης Ψαράκης και τεχνικοί σύμβουλοι, αναλύθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην επαναλειτουργία της γραμμής “των αρχαιολογικών χώρων” Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο προκειμένου να ενημερωθεί η ομάδα Jaspers.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Επιτροπή για την επαναλειτουργία – επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πελοπόννησο θα είναι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και αναπληρωτής του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Συνέντευξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην ΕΤ 3 για περιβαλλοντικά θέματα

Posted: 09 Jun 2022 12:14 PM PDT

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής και η σχετική μελέτη του Κέντρου Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας (ΚΕΦΑΚ) της Ακαδημίας Αθηνών αποτέλεσαν αντικείμενο της συνέντευξης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έδωσε σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην ΕΤ3.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, μιλώντας στην δημοσιογράφο Πέγκυ Μπρούσαλη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια της περιφερειακής Αρχής να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα και γενικότερα οι ανθρωπογενείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οπως είναι γνωστό, ο περιφερειάρχης μετείχε στην πρόσφατη παρουσίαση – στην Ακαδημία Αθηνών- στην παρουσίαση του συγγράμματος “Υδροκλιματικά, βιοκλιματικά και γεωλογικά χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, από κοινού με τον επόπτη του ΚΕΦΑΚ, καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό.

Το εν λόγω σύγγραμμα -το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου- αποτελεί μία ολοκληρωμένη μελέτη για την κλιματική προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία αναλύονται και συγκρίνονται τα υδροκλιματικά, βιοκλιματικά και γεωλογικά χαρακτηριστικά της σε έναν χρονικό ορίζοντα που επεκτείνεται από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Η μελέτη εκπονήθηκε από το ΚΕΦΑΚ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ευρωπαϊκή Ενωση στο πλαίσιο της Πράξης “Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο περιφερειακό συνέδριο “10ο Regional Growth Conference”, στην Πάτρα

Posted: 09 Jun 2022 12:13 PM PDT

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετείχε σε συζήτηση στρογγύλης τραπέζης, αργά το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου, στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου “10ο Regional Growth Conference”, που διεξάγεται στην Πάτρα.

Αντικείμενο της συζήτησης – στην οποία μετείχαν επίσης οι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός,  Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-, αποτέλεσε η περιφερειακή ανάπτυξη και συγκεκριμένα “το αναπτυξιακό καθεστώς των Περιφερειών της Ελλάδας”.

Το συνέδριο διοργανώνει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” και το pelop.gr.

Αποφάσεις της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Posted: 09 Jun 2022 12:12 PM PDT

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια ανοιχτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του με προϋπολογισμό 249.000 ευρώ έργου αποκατάστασης βλαβών οδοστρώματος στην επαρχιακή οδό 3, τμήμα Μύλοι – Νέα Κίος.

Προέβη επίσης στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας του με προϋπολογισμό 850.000 ευρώ έργου σήμανσης, ασφάλισης και άλλες εργασίες στην εθνική οδό 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, όπως και στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας της επιτροπής διαγωνισμού και διεξαγωγή κλήρωσης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου συντήρησης της εθνικής οδού 39 Tρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο και της εθνικής οδού 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε τους όρους διακήρυξης και την συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού δημοπρασίας του με προϋπολογισμό 685.000 ευρώ έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου αναδασμού Δωρίου – Ψαρίου.

Προέβη, ακόμα, στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης αξιολόγησης των επανορθωτικών μέτρων και κατακύρωσης της ανοιχτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου βελτίωσης, συντήρησης της ορεινής οδού Μηλέα – Παναγία Γιάτρισσα, προϋπολογισμού 3.545.000 ευρώ.

Ενέκρινε επίσης, το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Δυτικής Μάνης για την συντήρηση και βελτίωση του ορεινού δρόμου Γαϊτσών προς Καψοδεματούσα (β΄ φάση), καθώς και το πρακτικό δημοπρασίας (φάση β΄) για την ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του προϋπολογισμού 270.000 ευρώ (με ΦΠΑ) έργου βελτίωσης της βατότητας του δρόμου Κολλίνες – Αγία Βαρβάρα – Πελλάνα, από πιστώσεις ΠΔΕ /2018ΕΠ82600004.

Η Επιτροπή, εξ άλλου, προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του προϋπολογισμού 700.000 ευρώ (με ΦΠΑ) έργου αντιπλημμυρικής προστασίας με την κατασκευή συρματοκιβωτίων στα πρανή του ποταμού Ξερίλα στις περιοχές της Βελιγοστής και Κοτσιρίδι του Δήμου Μεγαλόπολης,  από πιστώσεις 5ο ΕΑΠ / Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας “Φάρις”, που αφορά στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.

Φιλοξενία σε κατασκηνώσεις παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Posted: 09 Jun 2022 12:11 PM PDT

Οπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά τη θερινή περίοδο 2022 θα λειτουργήσει πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας σε παρόχους παιδικών κατασκηνωτικών επιχειρήσεων, κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης.

Το αντικείμενο του προγράμματος συνίσταται στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας από 5 παρόχους σε 97 παιδιά -ηλικίας από 6 ώς 16 χρόνων- των δικαιούχων υπάλληλων.

Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό, α) από 15 Ιουνίου έως 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) από 15 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω.

ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10-06-2022

Posted: 10 Jun 2022 12:44 AM PDT

ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 10-06-2022

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ