Τα ωράρια επισκέψεων των Αρχαιολογικών χώρων στον Δήμο μας- Το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους παραμένει κλειστό!

1

Κατόπιν της ανακοίνωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, σας γνωρίζουμε πως έχουν τεθεί σε επαναλειτουργία οι Αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία όλης της Χώρας.

Στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας τα ωράρια επισκέψεων διαμορφώνονται ως εξής:

  • Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού στην Εύα (Λουκού): Επισκέψιμος κατόπιν συνεννόησης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας. (2710225243)
  • Κάστρο Παραλίου Άστρους: Καθημερινά – πλην Τρίτης – από 08:30 έως 15:30 και
  • ύστερα από την πρόσληψη του μόνιμου ημερήσιου φύλακα ο Χώρος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος: Καθημερινά – πλην Τετάρτης – από 08:30 έως 15:30 (τηλ. επικοινωνίας 2755023701).

Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Εφορείας.

Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H πρόφαση της στατικότητας του μουσείου φαίνεται είναι σαν το κορονοιό . Τώρα η στατικότητα κόλλησε και τον Ιερό Χώρο της Β Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, που θα ανοίξει…. κάποτε στο μακρυνό μέλλον “•ύστερα από την πρόσληψη του μόνιμου ημερήσιου φύλακα” αν κάποτε θα γίνει…και αν δεν μετατεθεί κάπου αλλού π.χ. στον Ορχομενό… Αντίθετα με αυτά που μας έλεγαν πριν 2-3 βδομάδες με το πρόσφατο δελτίο τύπου “Επίσης ,ανοίγουν για το κοινό επιπλέον οι αρχαιολογικοί χώροι…. “Χώρος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος:” τώρα έγινε “•ύστερα από την πρόσληψη του μόνιμου ημερήσιου φύλακα” ,ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, ΑΙΔΩΣ……….Αυτά δυστυχώς γίνονται μόνο με τον Ιερό Χώρο και το Μουσείο Άστρους ,οι αιρετοί μας κάποτε θα το καταλάβουν… και η τοπική κοινωνία , έχουν το πρώτο λόγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ