Στην εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! στην “Ώρα του Δημάρχου” ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης, δίνει απαντήσεις για τα μεγάλα προβλήματα της τ/κ Άστρους, έδρας του Δήμου

1

 

Κατά την ενημερωτική εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “του Φώτη Τζιβελόπουλου στην ”Ώρα του Δημάρχου”, του υποβάλαμε τα παρακάτω ερωτήματα  :

ΜΕΡΟΣ 5ο

Προβλήματα – ερωτήματα για την τ/κ Άστρους, έδρα του Δήμου

  • Δρόμος “καρμανιόλα”, απαλλοτριώσεις τι θέση παίρνετε , πότε θα γίνουν και οι προσωρινές παρεμβάσεις & ο νέος περιφερειακός?
  • Τι θα γίνει με το κυκλοφοριακό του Άστρους & όπου αλλού χρειάζεται?
  • Η θέση σας για το όνομα σχετικά  με το Άστρος & Π.Αστρος και τις ανακρίβειες που ακούγονται και αν υπάρχει πρόθεση για αλλαγή του δήμου Β.Κυνουρίας σε ΔΗΜΟ ΑΣΤΡΟΥΣ η ΘΥΡΕΑΣ?
  • Τι γνώμη έχετε για την Κατασκευή Δημαρχείου ή αξιοποίηση κτηρίων?
  • ΑΜΕΑ- θέσεις παρκινγκ, ράμπες σε δημόσια κτήρια και πλατείες, γιατί δεν μπήκαν ακόμα στην πλατεία Άστρους αφού υπάρχει η απόφαση της τ/κ?
  • Τοποθέτηση ταμπλό για αφισοκόλληση και κηδειόχαρτα στο Άστρος και σε όλο τον δήμο αργότερα?
  • Ονοματοθεσία οδών Άστρους ,αλλαγές και κακοτεχνίες  – αρίθμηση
  • Παγκάκια στην πλατεία Άστρους(και στα άλλα χωριά)?
  • Τι έγινε με την Λαϊκή, έχει γίνει παραλαβή και γιατί δεν έχουν μπει ταμπέλες σε είσοδο -έξοδο?
  • Ταμπέλες που λείπουν στην είσοδο του Άστρους (μουσείο & Β Εθνοσυνέλευση)?
  •  
  • Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις που πήραμε στα σχετικά videos

Δρόμος “Καρμανιόλα”-απαλλοτριώσεις-παρεμβάσεις-Περιφερειακός

Αρχαιολογικό Μουσείο-Β Εθνοσυνέλευση & προτάσεις εορτασμού 200 χρόνων -1821

Προβλήματα της τ/κ Άστρους, έδρας του Δήμου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν για σημαντικές ενέργειες, που δεν περικλείονται συγκεκριμένα στα προεκλογικά προγράμματα.Πώς θα ενθαρρύνουμε την συμμετοχή των συμπολιτών μας στα κοινά

    Φίλε Φώτη , συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά , στο astros-kynouria News και στο δήμαρχο για την οργάνωση και παρουσίαση αυτής της προσπάθειας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη πληροφόρηση των συμπολιτών μας, που αναμφισβήτητα θα ενθαρρύνει την συμμετοχή τους στα «κοινά» και σε αυτά που τους ανήκουν.

    Όταν μιλάμε γραπτά, δημόσια και φανερά γινόμαστε τελικά όλοι καλύτεροι.

    Για να πάμε και λίγο πάρα πέρα, καλό θα ήταν να γίνει μια καλύτερη οργανωμένη καταγραφή των ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΈΡΩΝ ερωτημάτων με την συνοπτική γραπτή απάντηση που θα δημοσιεύεται σε μια σελίδα , «Προτάσεις και Ερωτήματα Συμπολιτών μας», στην ιστοσελίδα του δήμου μας και τουλάχιστον στο ΑΚΝ, στην Κατηγορία Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για την μελλοντική εύκολη πρόσβαση των συμπολιτών μας . ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    Για παράδειγμα κάτι όπως το παρακάτω που αρχίσατε ( περιμένουμε μια συνοπτική δημοσίευση για όλα τα σπουδαία θέματα της συζήτηση από το δήμο η το ΑΚΝ ,(όσο μπορείτε καλυτερα .)

    Αναπτυξιακά έργα & έργα σε εξέλιξη…

    Ε-Θέλω να μας κάνετε μια σύντομη αναδρομή σε έργα που είναι σε εξέλιξη, ποιά από αυτά παραλάβατε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τα ολοκληρώνετε και ποιά από αυτά είναι δικά σας και ολοκληρώθηκαν στην χρονιά που διοικείτε τον Δήμο ή είναι σε εξέλιξη.?

    Α-«Στην συνέχεια επισήμανε, ότι, με τον αρμόδιο δήμαρχο κ. Γ. Σαμαρτζή, η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει στις αναγκαίες διορθώσεις των φακέλων π.χ (Ανάπλαση Β’ Εθνοσυνέλευσης, ακτή Καλλίτση κ.α) και πως περιμένουν την επόμενη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” το οποίο έχει αντικαταστήσει τον «Φιλόδημο»»

    Με το θάρρος και με στόχο πάντοτε, ΜΟΠΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ακούσαμε τον δήμαρχο που μίλησε συνοπτικά για τις έξη μυστικές προτάσεις που έκανε ο δήμος στην επιτροπή «Ελλάδα 2021». Αν θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, θα ήταν σωστό αυτά να γίνονται δημόσια και να ρωτάμε τους συμπολίτες μας να καταθέσουν την γνώμη τους πριν φτάσουμε στα δυσάρεστα καμιά φορά τετελεσμένα η τα κατόπιν εορτής ήρθαμε π.χ η ιστοσελίδα του δήμου μας . Ο δήμος ανήκει πρωταρχικά στους συμπολίτες μας και οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν για σημαντικές ενέργειες, που δεν περικλείονται συγκεκριμένα στα προεκλογικά προγράμματα.

    Περιμένουμε να δούμε συντομα τις 6 προτάσεις του δήμου μας αναλυτικά δημοσιευμένες, όπως κατατέθηκαν , στην ιστοσελίδα του δήμου η στο τύπο .(έπρεπε να τις έχουμε δει πριν κατατεθούν)

    Καλή δύναμη , περιμένουμε και άλλα καλύτερα ,να είσαστε καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ