Πρόσκληση για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην 85η ΔΕΘ

0

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 85η διοργάνωσή της, από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων (επιχειρηματικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών) συνθέτουν το σκηνικό της 85ης ΔΕΘ. Τιμώμενη Χώρα στην φετινή έκθεση θα είναι η Ελλάδα.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο των Επιμελητηρίων στην 85η ΔΕΘ, ότι το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας και οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει στη διάθεση του 30 τ.μ. προς διάθεση στις αρκαδικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, συμπληρώνοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, την οποία μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή σημαντικά, εκθέσεις).

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ