Παράπονα στην ΔΕΥΑΒΚ, για αλόγιστη σπατάλη  διαρροής νερού από βλάβη…(video)

0

Καταγγελία δεχθήκαμε από αγανακτισμένους δημότες ,με την παράκληση να το δημοσιεύσουμε ,μήπως και λυθεί το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό , από την αλόγιστη σπατάλη  διαρροής νερού, στον κάθετο δρόμο , προς την πρώην επιχείρησης Νταβέλου ,που ξεκινάει από τον κεντρικό δρόμο ,Άστρους-Παρ.Άστρους.

Όπως ενημερωθήκαμε, το πρόβλημα αυτό έχει ξεκινήσει από το Πάσχα! έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑΒΚ, έχουν πάει στο διάστημα αυτό 2-3 φορές και αποτέλεσμα δεν υπάρχει! η διαρροή συνεχίζεται με εκατοντάδες κυβικά νερού να σπαταλούνται, καθώς ακόμα  με τα λιμνάζοντα νερά ,να γίνονται εστίες μόλυνσης από τα κουνούπια ,με κίνδυνο την δημόσια υγεία των δημοτών.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα λυθεί άμεσα το θέμα μετά και με την δική μας παρέμβαση, γιατί από άλλους δημότες έχουμε δεχθεί  δεκάδες παράπονα ,ότι δεν έχουν νερό στα σπίτια ,και από την άλλη, να χάνονται άσκοπα εκατοντάδες κυβικά νερού!!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο σκοπός της δημιουργίας του astros-kynourianews.gr δεν είναι άλλος, από την αντικειμενική & ανεξάρτητή ενημέρωση των πολιτών, την ανάδειξη του τόπους μας και την προβολή του. Να αναδεικνύουμε   ότι θετικό γίνεται, καθώς να αναδεικνύουμε και τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, με σκοπό να βοηθάμε στην επίλυσή τους.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια ,να μη βάζουμε ποτέ ανώνυμα σχόλια και να  διαμορφώνουμε καταστάσεις, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία .  Για αυτό τον λόγο ,σας δίνουμε βήμα μέσα από την σελίδα μας, είτε να γράψετε ή μέσα από εκπομπές να μιλήσετε για θέματα ,που θα αναδείξουν την περιοχή μας, μέσα από  προτάσεις και σχεδιασμό  με αναπτυξιακό χαρακτήρα ,για να υπάρξει μία προοπτική για τον τόπο μας , για την  δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ,για να γυρίσουν και δουλέψουν τα παιδιά μας στην περιοχή….

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ