Κωνσταντίνα Νικολάκου «Αφήστε τον «κλεφτοπόλεμο» & την θεωρία της «καμένης γης» και μιλήστε καθαρά κ. Νίκα»

0

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα στο θέμα της διαχείρισης  απορριμμάτων η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κύρια Κωνσταντίνα Νικολάκου  δήλωσε:

Δεν πείθουν κανέναν τα «κροκοδείλια» δάκρυα του κυρίου Νίκα για την κατάσταση που επικρατεί σε Δήμους της Πελοποννήσου σε σχέση με την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Νίκας είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι ως πρόεδρος της ΠΕΔ πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις τη μοναδική νόμιμη λύση που θα έβγαζε την Πελοπόννησο από το αδιέξοδο και θα την οδηγούσε στην αειφορία.

Του αποστέλλουμε ηχηρό και αυστηρό μήνυμα, να εγκαταλείψει τελείως τις «πονηρές» σκέψεις που έχει στο μυαλό του αυτός και οι συνομιλητές του.

Tο έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη δεν μπορεί να το σταματήσει κανένας. Η σύμβαση ήδη έχει υπογραφεί και το έργο θα υλοποιηθεί.

Δεν μας έχει απαντήσει φυσικά ποτέ και εμείς θα συνεχίσουμε να τον ρωτάμε δημόσια, πώς διαχειρίστηκε ως Δήμαρχος Καλαμάτας, με απευθείας αναθέσεις σε σκουπιδοεργολάβο 7,5 εκ. ευρώ για την μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας.

Σε ότι αφορά την μεθοδευμένη και συνεχή προσπάθεια του ως νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης να επενδύσει στην πολιτική αντίληψη της «καμένης γης» ώστε να καλύψει την αδράνειά του και την απουσία πολιτικού σχεδιασμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ενημερώνουμε ότι όσα ψεύδη και συκοφαντίες και αν συνεχίσει να λέει εναντίον του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν την άγνοια και την ανικανότητα του.

Πρέπει επιτέλους ο κ. Νίκας να σταματήσει να παρουσιάζεται άλλοτε ως «εισαγγελέας» που αποδίδει κατηγορίες και άλλοτε ως «καλογερομόναχος» που συνεργάζεται με όλους. Να μιλήσει επιτέλους για τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα του και τις λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα των πολιτών.

Το μεγάλο έργο του Πέτρου Τατούλη, δεν μπορεί να ακυρωθεί ότι και αν «σκαρφιστεί» ο κ. Νίκας.

Στην επόμενη Περιφερειακή περίοδο οι 17 νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου ως μια γροθιά θα αγωνιστούν ώστε η Πελοπόννησος να μην γυρίσει πίσω. Θα υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, τα μεγάλα έργα της νυν Περιφερειακής Αρχής για την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής πορείας που έχει τα τελευταία χρόνια η Πελοπόννησος.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ