Διαγωνισμός καλύτερου νέου αγρότη 2018

0

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2018», που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αγρότες κάτω των 40 ετών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Ο διαγωνισμός προωθεί την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής και την ανάδειξή της στο εξωτερικό. Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων (ηλεκτρονικά) λήγει στις 15 Αυγούστου 2018, ενώ η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στο συνέδριο της ΠΕΝΑ στις 20-23 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν e-mail στο: greek.young.farmers@gmail.com ή να συμπληρώσουν την φόρμα της αίτησης https://goo.gl/forms/hxrFdaxyDU4rK8573, ενώ μπορούν να επικοινωνούν και με τα τηλέφωνα 6937-259576, 6987-717907.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με αντιπροσωπεία νέων αγροτών, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για την παρουσίαση της συμμετοχής τους. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής καλύπτονται από τη διοργάνωση. Οι νικητές των βραβείων θα επωφεληθούν από την επικοινωνία και τη δημοσιότητα σε επίπεδο Ε.Ε. και το έργο τους θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε.

.ilianet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ