Ήττα για τον Πήγασο από τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων 70-75 με κακή διαιτησία & επεισόδια

0

Εντός έδρας αναμέτρηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για τον Πήγασο αυτό το Σάββατο.

Η ομάδα μας υποδέχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους ‘Χάρης & Νίκος Γρηγορόπουλος’ τον πρωτοπόρο και αήττητο πρωταθλητή Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων  και έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι,ενώ προηγήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα θέλοντας να  υποχρεώσει τον αντίπαλο, στην πρώτη του φετινή ήττα.
Στην συνέχεια του αγώνα,πολλά λάθος σφυρίγματα εις βάρος μας,έφεραν τον αγώνα να πηγαίνουν πόντο-πόντο και τελικά να διαμορφωθεί σε τελικό σκορ 70-75.
Δεν έλειψαν οι εντάσεις στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο και κατά την διάρκεια και στο τέλος του αγώνα, αποτέλεσμα των κακών σφυριγμάτων του διαιτητή και τις ενστάσεις των φιλάθλων και παικτών.
Αργότερα θα προστεθούν οι συμμετέχοντες με τα δεκάλεπτα του αγώνα.
Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ
Δείτε στο 9:57 το buzzer beater του Κοψαύτη από το κέντρο :

Δείτε στο 10:16 το κρεμασμένο τρίποντο και φάουλ στον Μπουτσικάκη:

Δείτε στο 9:16 τη τρομερή τάπα του Κοψαύτη :

Πήγασος-Τήρωνας Αγ.Θεοδώρων 70-75 (photo & video)

Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα μας με σκορ 70-75.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση,όπου οι ‘βυσσινί’ πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, ήταν σταθερά μπροστά σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο οι 18 εύστοχες βολές του αντιπάλου, κάποια κακά σφυρίγματα και κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση στέρησαν μια μεγάλη νίκη. Παράλληλα ευχόμαστε στην ομάδα του Τήρωνα, η οποία έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, υγεία και καλή επιτυχία στην Γ’ Εθνική!

Πήγασος (Κοψαύτης) : Χασάπης , Ταβάνι 8 ,Μαυριάς Ν. , Μάνος 2 , Κοψαύτης 21(2) ,Τατούλης 4, Διαμαντόγιαννης 1 , Μαυριάς Κ. 5(1) , Μπουτσικάκης 24(3) , Φάκλαρης, Μεσσίνης 5 , Νόγκου.

Τήρων (Τσομπάνος) : Μουστάκας 5 , Αρβανιτάκης 10 , Σάλτας , Κρασαδάκης 23(1) , Χρήστου 7(1), Πράττης 16(1) ,Καραγιάννης , Θεοδοσάκης , Καψοκόλης , Δημητριάδης 4 , Δεκαβάλλας 10 , Ράπτης.

Τα δεκάλεπτα :  26-16, 35-34, 52-48, 70-75.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ