Ως τα τέλη Μαΐου η καταβολή από τους δήμους του κόστους επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη & Άλλα νέα…

0
Ως τα τέλη Μαΐου η καταβολή από τους δήμους του κόστους επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

Posted: 08 Apr 2022 01:55 PM PDT

Ευρεία σύσκεψη αυτοδιοικητικών παραγόντων με αντικείμενο την διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην διαχειριστική ενότητα που εξυπηρετεί η μονάδα της Παλαιόχουνης -δηλαδή του συνόλου των δήμων στις Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας και των Δήμων Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας από την Π.Ε. Αρκαδίας- συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στη σημερινή σύσκεψη, με τη συμμετοχή δημάρχων, αντιδημάρχων και εκπροσώπων δήμων από την πιο πάνω διαχειριστική ενότητα -καθώς επίσης και των αντιπεριφερειαρχών Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσου Γκιολή-, γνωστοποιήθηκε ότι από τις 20 του περασμένου Μαρτίου η μονάδα της Παλαιόχουνης πέρασε σε εμπορική λειτουργία.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι από την 21η Μαρτίου οι εξυπηρετούμενοι δήμοι στην εν λόγω μονάδα θα πρέπει να καταβάλουν στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή το προβλεπόμενο αντίτιμο για τις ποσότητες απορριμμάτων που παραδίδουν προς επεξεργασία -το οποίο μεσοσταθμικά ανέρχεται σε 69 ευρώ ανά τόνο, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο πρότζεκτ μάνατζερ της πιο πάνω εταιρείας Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι πλέον θα πρέπει οι εν λόγω δήμοι, μέσω του ΦοΔΣΑ, να πιστώσουν μέχρι το τέλος Μαΐου τα προβλεπόμενα χρήματα στην Περιφέρεια προκειμένου αυτή να τα αποδώσει στη συνέχεια στην διαχειρίστρια εταιρεία.

Ως την ερχόμενη Τετάρτη, στο μεταξύ, θα συγκληθεί σύσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος για τον καθορισμό του κόστους ανά τόνο για απορρίμματα ιδιωτών, με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν και την εμπειρία άλλων περιοχών.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ

Στη σημερινή σύσκεψη, εξ άλλου, έγινε συζήτηση και σχετικά με την λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, με την επισήμανση εκ μέρους του περιφερειάρχη Π. Νίκα ότι αυτή προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες συγκεκριμένων δήμων -που προβλέπονται στην ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης- προκειμένου να είναι αποτελεσματική και να μην μετατραπεί σε χωματερή, με την διάθεση απορριμμάτων και από άλλους ΟΤΑ εκτός της προβλεπόμενης διαχειριστικής ενότητας.

“Η Παλαιόχουνη αφορά στην διαχείριση απορριμμάτων από τρεις νομούς ουσιαστικά και δεν είναι δυνατόν να υποδέχεται και από άλλες διαχειριστικές ενότητες” τόνισε ο Π. Νίκας επαναλαμβάνοντας ότι ο σχεδιασμός της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης, προβλέπει δύο ακόμα μονάδες επεξεργασίας -μία στην Σκάλα αποκλειστικά για την Π.Ε. Λακωνίας και μία στην Καλλιρρόη για την Π.Ε. Μεσσηνίας και τους Δήμους Μεγαλόπολης και Γορτυνίας στην Αρκαδία.

Σε παρέμβασή του, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης μετέφερε τις αντιδράσεις του δήμου της αρκαδικής πρωτεύουσας -που καταγράφηκαν και σε πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία επισημαίνεται η μη ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης για τις διευθετήσεις που έγιναν ερήμην του όσον αφορά στη μεταφορά στην μονάδα Παλαιόχουνης απορριμμάτων του Δήμου Σπάρτης. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι παρ’ όλ’ αυτά επιδεικνύεται προς ώρας αλληλεγγύη και γίνεται αποδεκτή η διάθεση -μέχρι τις 11 Ιουνίου ή μέχρι να καλυφθεί η ποσότητα 4.000 τόνων- απορριμμάτων από τον πιο πάνω δήμο, με την απαίτηση αντίστοιχη ποσότητα να μεταφερθεί από δήμους της πρώτης διαχειριστικής ενότητας στη μονάδα της Σκάλας μόλις αυτή λειτουργήσει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Κατά την διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, επίσης, έγινε γνωστό ότι ο σταθμός μεταφόρτωσης στο Σπαθοβούνι αναμένεται να παραδοθεί προς λειτουργία στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, καθώς και ότι δρομολογείται λύση για το θέμα που έχει προκύψει με τους ρομά στην περιοχή κατασκευής του αντίστοιχου σταθμού στη Νέα Κίο.

Εξ άλλου, όσον αφορά στις μονάδες της Σκάλας στη Λακωνία και της Καλλιρρόης στη Μεσσηνία, η εκτίμηση που διατυπώθηκε είναι ότι η πρώτη θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και η δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας γνωστοποίησε, παράλληλα, ότι από την Περιφέρεια ξεκινούν οσονούπω ενέργειες για την συστηματική προώθηση της ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ επανέλαβε ότι προχωρεί η διαδικασία για να κλείσουν όσοι ΧΑΔΑ λειτουργούν ακόμα στην Περιφέρεια.

Η επόμενη ανάλογη σύσκεψη προσδιορίστηκε για το αμέσως μετά το Πάσχα χρονικό διάστημα.

Στη σημερινή σύσκεψη στην Τρίπολη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι δήμαρχοι Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος, Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, Επιδαύρου Τάσος Χρόνης,  Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Λυσίκατος, Σπάρτης Πέτρος Δούκας, οι αρμόδιοι για θέματα περιβάλλοντος αντιδήμαρχοι Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Σωτήρης Πέρρας, Τρίπολης Γιώργος Λαγός, Δυτικής Μάνης Παναγιώτης Μπασάκος, καθώς και π πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Σταύρος Αργειτάκος.

Στα 911 κρούσματα covid-19 η Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου – 187 οι νοσηλείες

Posted: 08 Apr 2022 01:59 PM PDT

Σε 911 ανέρχονται τα κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου.

Ραγδαία αύξηση καταγράφει ο αριθμός των νοσηλειών, από το σύνολο των οποίων οι 7 είναι στις ΜΕΘ.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου ανέρχονταν σε 14.763.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 9 το πρωί σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 8 Απριλίου 2022, ώρα 09:00

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από τον νέο κορονοϊό (covid-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 6 Απριλίου 2022 (ώρα 09:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 14.763. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.152.477 (ημερήσια μεταβολή +0,5%), εκ των οποίων 49% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 265 ενώ από την αρχή της

πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 118.535 (3,6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 360 (65% άνδρες) με διάμεση ηλικία 70 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 205 (56,94%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 155 (43,06%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.506 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 343 (ημερήσια μεταβολή -10,21%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 384 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 51 ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.025 θάνατοι. Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου καταγράφηκαν 911 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 146.367.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 187, στην Π.Ε. Αρκαδίας 131, στην Π.Ε. Κορινθίας 193, στην Π.Ε. Λακωνίας 143 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 257.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Πέμπτη 7 Απριλίου- συνολικά 187 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 21 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 20, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 30, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 37 (τα 5 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 37 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 42 (τα 2 στη ΜΕΘ).

“Η Περιφέρεια στηρίζει τέτοιου είδους σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς” τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην έναρξη του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Posted: 08 Apr 2022 01:45 PM PDT

“Το ντοκιμαντέρ είναι η υπέρτατη μορφή κινηματογράφου, μια ματιά της πραγματικότητας που αντέχει στον χρόνο” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χαιρετίζοντας το βράδυ σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου, στο δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την έναρξη του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές “ενός θεσμού καταξιωμένου πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς”, παρατηρώντας ότι πέρα από την δημιουργική διάστασή του, το φεστιβάλ έχει πλέον και εκπαιδευτική μέσα από την εξακτίνωση του σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου.

“Ως περιφερειακή Αρχή στηρίζουμε και ηθικά, αλλά και υλικά τέτοιου είδους σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς” τόνισε ο Π. Νίκας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προβολή του ντοκιμαντέρ της Κλεώνης Φλέσσα “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας”, στην παραγωγή του οποίου συνέδραμε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο των δράσεών της για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Απριλίου, με προβολές -εκτός από την Καλαμάτα- και σε άλλες 11 πόλεις, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, το Αργος, την Τρίπολη, το Ναύπλιο, την Σπάρτη, τα Φιλιατρά, το Γύθειο, το Ξυλόκαστρο, την Ακράτα και τη Δημητσάνα.

Ολοκληρώνεται το έργο της διάβασης στον ΟΑΕΔ Ασπροχώματος – ξεκινά την Τρίτη διαγράμμιση και σήμανση σε 250 χιλιόμετρα οδικού δικτύου στη Μεσσηνία

Posted: 08 Apr 2022 01:43 PM PDT

Αυτοψία στο έργο βελτίωσης της οδιικής ασφάλειας που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Ασπρόχωμα της Καλαμάτας, στην διάβαση του ΟΑΕΔ, έκανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το πρωί σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε ικανοποίηση μετά την δήλωση ότι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΕΡΓΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΣΕ 250 ΧΛΜ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι από την ερχόμενη Τρίτη 12 Απριλίου θα ξεκινήσει στη Μεσσηνία το έργο διαγράμμισης σε συνολικά 250 χιλιόμετρα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, παράλληλα με την τοποθέτηση και οριζόντιας σήμανσης με πινακίδες ΚΟΚ.

Ανακοίνωσε ακόμα ο Π. Νίκας, ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν τοποθετηθεί από την Περιφέρεια σε πέντε οδικούς κόμβους της Μεσσηνίας ισάριθμες φωτεινές πληροφοριακές πινακίδες.

Οι πινακίδες αυτές συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν στους κόμβους Ναυαρίνου και Λακωνικής, Ασπροχώματος, Μεσσήνης, Ριζόμυλου και Καλού Νερού.

Υποβλήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης, ο φάκελος του έργου αξιοποίησης και ανάδειξης της μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Βέλο

Posted: 08 Apr 2022 01:42 PM PDT

Ο φάκελλος του έργου αξιοποίησης και ανάδειξης σε περιβαλλοντικό πάρκο του χώρου εκατέρωθεν του καταργημένου μετρικού σιδηροδρομικού δικτύου, στο τμήμα Κόρινθος – Βέλο υποβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου στην Αθήνα, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου το εν λόγω έργο να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Τον σχετικό φάκελλο επέδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής.

Οπως σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η Περιφέρεια αιτείται την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ του πιο πάνω Ταμείου, διεκδικώντας χρηματοδότηση 20.000.000 ευρώ.

“Διαθέτουμε μάστερ πλαν και επιδιώκουμε το έργο να γίνει με τον τύπο μελέτη – κατασκευή” σημείωσε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια επιδιώκει να αναμορφώσει συνολικά και ουσιαστικά τον πιο πάνω χώρο, αναβαθμίζοντάς τον σε περιβαλλοντικό πάρκο.

Στόχος του έργου, ειδικότερα, είναι η αναβάθμιση του χώρου πέριξ της καταργημένης μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής, από την Κόρινθο ως το Βέλο, με την μεταμόρφωση του σε ένα δίκτυο πεζόδρομων, ποδηλατοδρόμων και λοιπών δράσεων που θα διαμορφωθούν καταλλήλως με τα απαιτούμενα έργα υποδομής.

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το κτίσμα – σχολείο στην Πολιανή

Posted: 08 Apr 2022 01:40 PM PDT

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου, με εκπροσώπους της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη του κτίσματος στην Πολιανή, το οποίο φέρεται ότι ανήγειρε ως σχολείο στην γενέτειρά του ο ήρωας της Επανάστασης του 1821 Παπαφλέσσας και το οποίο βρίσκεται σήμερα στην ευθύνη της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων Δυτικής Ελλάδας.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μπορούσε να συνδράμει στον πιο πάνω σκοπό, υπό τις εξής δύο προϋποθέσεις:

– να είναι απολύτως ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του εν λόγω κτηρίου, δηλαδή να ανήκει ως περιουσιακό στοιχείο στον Δήμο Καλαμάτας, προφανώς με ΚΑΕΚ (Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου), και

– να υπάρξει η μελέτη της ανακατασκευής, εγκεκριμένη από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων.

“Εφόσον καλύπτονται απολύτως οι πιο πάνω προϋποθέσεις, η Περιφέρεια θα μπορούσε να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση” παρατήρησε ο περιφερειάρχης.

Κάλυψη αναγκών σε προσωπικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Posted: 08 Apr 2022 01:39 PM PDT

Σε προσλήψεις προσωπικού, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να στελεχώσει τα νομικά της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται 6 θέσεις για νέους μέχρι 29 ετών, 7 θέσεις για αμεα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, καθώς και 25 θέσεις για άτομα ηλικίας 55 ώς 67 ετών (5 ανά Περιφερειακή Ενότητα).

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το επιθυμητό για όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις είναι να αφορούν κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ.

Επίσης, η Περιφέρεια θα προσλάβει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάφορες ειδικότητες -οικονομολόγους, μηχανικούς, κτηνιάτρους, κ.α.- για την στήριξη των υπηρεσιών της.

Καταβολή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οφειλών προς όσους παρείχαν υπηρεσίες στην περίοδο των πυρκαγιών του περυσινού καλοκαιριού

Posted: 08 Apr 2022 01:38 PM PDT

Στην καταβολή προς διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών των οφειλών της για τις υπηρεσίες που παρείχαν κατά την περίοδο των πυρκαγιών του περυσινού καλοκαιριού θα προβεί άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οπως έγινε γνωστό, ειδικότερα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες -όπως ξενοδόχοι, έμποροι ζωοτροφών, πρατηριούχοι καυσίμων, ιδιοκτήτες βαρέων οχημάτων που είχαν μισθωθεί, εργολάβοι κ.α.- που παρείχαν υπηρεσίες το πιο πάνω χρονικό διάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Οικονομικών της Περιφέρειας.

Αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας σε έργα της Περιφερειακής Ενότητας

Posted: 08 Apr 2022 01:37 PM PDT

Αυτοψία σε έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Μεσσηνίας διενήργησε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος προχθές Τετάρτη 6 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Εργων Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννακέα, επιθεώρησε τα έργα στο Ραυτόπουλο και στο Μοναστήρι του Αγίου Σωτήρος στο χωριό Μοναστήρι (Βαρυμπόμπη).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here