Υποβολή προτάσεων προς την Δημοτική αρχή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας.

0
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής & μελών του Συλλόγου ” Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας” – “Kynouria Hosts” και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
 
  1. Κατάθεση προτάσεων του συλλόγου, για τον προγραμματισμό αθλητικών εκδηλώσεων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο ,στις παραλίες της περιοχής του Δήμου μας.

  2. Προγραμματισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, για τα παραλιακά και ορεινά χωριά του Δήμου.

3. Τουριστική προβολή της Βόρειας Κυνουρίας.

 
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βίβιαν Μανωλέσου και μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος Αθλητικής επιτροπής του Δήμου κ.Γιάννης Δαλιάνης, η πρόεδρος της ΔΕΚΕΔΗΒΚ κ.Αρετή Μπάρλα, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Άστρους & Παρ.Άστρους κ.κ Κώστας Μπάρλας & Νίκος Κωνσταντίνου, καθώς και ο κ.Φώτης Τζιβελόπουλος, πρόεδρος της Δ.Ε ,της Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria”που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της τουριστικής προβολής & ενημέρωσης της περιοχής.
 
Έγινε ένας πολύ γόνιμος διάλογος, και ακούστηκαν όλες οι προτάσεις. Ο Σύλλογος ενημέρωσε, ότι ο Δήμος θα πρέπει έγκαιρα να καταθέσει προτάσεις για την Τουριστική προβολή της Βόρειας Κυνουρίας προς την Περιφέρεια ,για να τις συμπεριλάβουν στην Τουριστική προβολή της Περιφέρειας για το 2022. Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του συλλόγου καταλυμάτων κ. Βίβιαν Μανωλέσου συμμετέχει στην Γνωμοδοτική Επιτροπή τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου & Κυθήρων.
 
Ζήτησαν ακόμα, να υπάρχει καλύτερη & συνεχής συνεργασία μεταξύ του Δήμου, της Περιφέρειας & του Συλλόγου, και να διατεθούν τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνται ,για να γίνει σωστή τουριστική προβολή της πανέμορφης περιοχής μας, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με την επέκταση της τουριστικής σεζόν, που θα επιφέρει και περισσότερα έσοδα στην περιοχή μας.
 
Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
 
α) Να κατατεθεί η πρόταση του συλλόγου εγγράφως και κοστολογημένη, καθώς και να κατατεθούν όλες οι εργασίες και οι προδιαγραφές για να γίνουν τα αθλήματα που προτείνονται και να υπάρξει επιπλέον ενημέρωση με τον διοργανωτή των αθλητικών εκδηλώσεων.
 
β) Άμεση υποβολή των προτάσεων του Δήμου προς την Περιφέρεια ,για την Τουριστική προβολή της Βόρειας Κυνουρίας για το 2022.
 
γ) Αφού γίνουν τα παραπάνω, να γίνει μια νέα συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με όλους τους παραπάνω εκπροσώπους και τους υπευθύνους που έχουν οριστεί για τον τομέα του τουρισμού, του δήμου και της περιφέρειας, ώστε να παρθεί μια απόφαση και να πάει για έγκριση στο Δ.Σ και να ζητηθεί από την περιφέρεια η χρηματοδότηση για τις αθλητικές διοργανώσεις.
 
Δείτε τις παρουσιάσεις που αφορούν τις εκδηλώσεις που συζητήθηκαν κατά την σημερινή συνάντηση και τις προτάσεις του συλλόγου.
Προτείνονται beach volley, beach tennis, beach handball και beach soccer για το Φεστιβάλ Άμμου (τέλη Ιουνίου) και η Κολύμβηση και το kayak από τα αθλήματα του Παράκτιου Ποσειδώνα (αρχές Σεπτέμβρη)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Επιμέλεια Ρεπορτάζ : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here