Το ΥΠΠΟΑ άνοιξε το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους το 2018 και τώρα θέλει πολλές «μελέτες»….

0

Του Γιάννη Κουρόγιωργα

OΛΑ  ΓΡΑΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ

Απαιτείται πολλή δουλειά ,πολλά έγγραφα , επιμονή και αρκετός χρόνος  για να πετύχουμε τα αυτονόητα.

Το ΥΠΠΟΑ  σε απάντηση  της αναφοράς  μας  με Α.Π. : Εισερχ. ΥΠΠΟΑ /109057 Ημ/νία Έκδοσης 14/03/2018 μας ενημέρωσε με το παρακάτω έγγραφο.

Η αναφορά μας είχε αποσταλλεί αχικά  στη Γενική Γραμματέα Πολιτισμού την 17ην Νοεμβρίου 2017 και αργότερα στο Τµήµα Γραµµατείας, Αρχείου και Ενηµέρωσης Κοινού.

Πριν την αναφορά μας είχαμε νωρήτερα στείλλει δεκάδες άλλα αιτιολογημένα έγγραφα  στο ΥΠΠΟΑ και στο Συνήγορο του Πολίτη για να αποδείξουμε τις ανακρίβειες , τις  αντιφατικές κατασκευασμένες δικαιολογίες και  ότι «τα μνημεία δεν περπατούσαν μόνα τους».

Ο Συνήγορος του Πολίτη και ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού ρωτούσαν από την ΓΔΑΠΚ ,όχι  από την ΕΦΑΑΡΚ ,  «για την απάντηση στον ενδιαφερόμενο» , λέγοντας ευγενικά στη ΓΔΑΠΚ ,στα 11 συννημένα έγγραφα οι απαντήσεις της ΕΦΑΑΡΚ ήταν ανεπαρκείς και αναιτιολόγητες      

Αρ. Πρωτ.: ΥΠ.ΠΟ.Α./ΓΡ.ΥΠ./1139

Προς:ΓΔΑΠΚ

Κοινοποίηση:

κ. Γ. Κουρόγιωργα

Αθήνα, 3.3.2017

Σχετικό: Η από 8.2.2017 ηλεκτρονική επιστολή του κ. Γ. Κουρόγιωργα

Σας διαβιβάζουμε την ανωτέρω σχετική επιστολή του κ. Γ. Κουρόγιωργα που αφορά σε χώρους αρμοδιότητας της ΕΦΑ Αρκαδίας και παρακαλούμε για την απάντηση στον ενδιαφερόμενο.   

Συνημμένα: Έντεκα (11) φύλλα

Εσωτ. Διανομή:    Γραφείο Υπουργού

Ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού

Το ΥΠΠΟΑ τελικά αφού όλες οι δικαιολογίες  κατέρρευσαν ,με την σύμφωνη γνώμη από τον Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού και  από τον Συνήγορο του Πολίτη ,αναίρεσε τις δικαιολογίες του και τα αδικαιολόγητα λάθη του, πού είχε κλειδοαμπαρώσει χωρίς αιτιολογημένη απόφαση τον «Ιερό Χώρο» από κουταμάρα και στενοκεφαλιά για δέκα χρόνια και άνοιξε το χώρο  και το μουσείο «προσωρινά».

….Την 18-5-2018  με το έγγραφο   Α.Π. ΥΠΠΟA /ΓΔΑΠK /ΕΦΑAΡΚ /218494/158967/1928 , Ημ/νία Έκδοσης 18/05/20218…”Η Υπηρεσία μας έχει μεριμνήσει ώστε το Μουσείο να είναι ανοικτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις , διαθέτοντας τακτικό φυλακτικό προσωπικό από  το Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας .Σας επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου με συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους θα είναι ανοικτό  κατά τους μήνες Μάιο-Αύγουστο 2018. Τέλος η Εφορεία μας , αναμένει την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμο φυλακτικό προσωπικό στο Μουσείο Άστρους, η πρόσληψη του οποίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου.”…..

Το 2018 σταματήσαμε να μετράμε τα έγγραφα ……δείτε το σύνδεσμο .Θα τα δημοσιεύσουμε όλα σε κατάλληλο χρόνο  στο μεγάλο θέμα μας ,Η αποτελεσματικότητα του Ελληνικού κράτους.

Ο “Ιερός Χώρος “ της  Β’ Εθνοσυνέλευσης  των  Ελλήνων   και η αποτελεσματικότητα του Ελληνικού…

https://astrosgr.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here