ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας: Την Πέμπτη 10/6, απεργούμε || Κεντρική Πλατεία Τρίπολης

0

❌Όχι στη φθηνή και ελαστική εργασία. ❌Όχι στην κατάργηση του 8ωρου. Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. ➡Την Πέμπτη 10/6, απεργούμε || Κεντρική Πλατεία Τρίπολης 10:30πμ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H ζωή μετά TO Νομοσχέδιο Χατζηδάκη Κυριακή σαν Δευτέρα όχι φθηνή ελαστική εργασία όχι κατάργηση 8ωρου Αυτός είναι Γιώργος. οΓιώργος δουλεύει σε εταιρία logistics. To ημερολόγιο του Γιώργου έχει πια 2 Δευτέρες και καμία Κυριακή. Αυτός είναι Πρωθυπουργόςμας κυβέρνησή του μετέτρεψε την Κυριακή του Γιώργου σε Δευτέρα. Για τον Πρωθυπουργό μας βέβαια, κάθε μέρα είναι Κυριακή. MTWTFSM Θα TO επιτρέψουμε;"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H ζωή μετά TO Νομοσχέδιο Χατζηδάκη 10ωρη δουλειά, 2 ώρες λιγότερη ζωή όχι φθηνή ελαστική εργασία όχι στην κατάργηση Βωρου Αυτή είναι η Δανάη. H Δανάη δουλεύει2 ώρες περισσότερες και έχει ώρες λιγότερες για τη ζωή της, με μικρότερο εισόδημα. Αυτός είναι o εργοδότης της Δανάης, Γιάννης. ΟΓιάννης πληρώνει τη Δανάη για 8ωρο αλλά εκείνη εργάζεται 10 ώρες. ζωή και Κυβέρνηση χαμογέλασαν στον Γιάννη. Θα TO επιτρέψουμε;"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H ζωή μετά TO Νομοσχέδιο Χατζηδάκη Απολύθηκες παράνομα; Δεν επαναπροσλαμβάνεσαι! όχι φθηνή ελαστική εργασία όχι στην κατάργηση του Βωρου Αυτή είναι η Ελένη. H Ελένη απολύθηκε παράνομα. κύριος Χατζηδάκης νομοθέτησε να μην επαναπροσληφθεί. H Ελένη θα παραμείνει άνεργη και θα λάβει λιγότερο χρήματα ως αποζημίωση. Αυτός είναι o κύριοςΧατζηδάκης. ΟΥπουργός <<Εργασίας>> που νομιμοποιεί τις παράνομες απολύσεις και αυξάνει την ανεργία. κύριος Χατζηδάκης δεν θα μείνει ποτέ άνεργος. η Θα TO επιτρέψουμε;"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H ζωή μετά TO Νομοσχέδιο Χατζηδάκη Περισσότερες υπερωρίες, ΠιΟ άδεια τσέπη. όχι Φθηνή ελαστική εργασία όχι στην κατάργηση του8ωρο ωρου Αυτός είναι o Μάριος. o Μάριος έκανε 150 ώρες υπερωρίες τον χρόνο αλλά αφαιρέθηκαν 115 ευρώ από την τσέπη του. Αυτός είναι o εργοδότης του Μάριου, Φάνης. Φάνης πρόσθεσε στην τσέπη του 115 ευρώ απευθείας από την τσέπη του Μάριου Στην υγειά του Μάριου! 다 Θα TO επιτρέψουμε;"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here