Συνολικά 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.`

0

Κατά την σημερινή ενημέρωση του Δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ,είχαμε την  επιβεβαίωση  12 κρουσμάτων ,καθώς ο κ.Δήμαρχος τόνισε τα παρακάτω:

 
Περιορίζουμε, όσο το δυνατόν, τις μετακινήσεις και τις επαφές μας ώστε να αποτρέψουμε τη διασπορά του ιού και χρησιμοποιούμε πάντα μάσκα.

Στόχος μας είναι να διενεργηθούν όσο περισσότερα τεστ στο πληθυσμό του Δήμου και για αυτό το λόγο, αύριο Τετάρτη θα βρίσκονται τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον Δήμο μας. Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν για τη διενέργεια των προληπτικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, δημοτικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες καθώς και όπου κρίνεται σκόπιμο σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Ακολούθησαν ερωτήματα σχετικά με την ιχνηλάτιση…

Επιμέλεια-ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Οι προληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού θα συνεχιστούν στον Δήμο μας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, από δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ, ως εξής:

  • 09:30 στην πλατεία Καρυτσιώτη στο Άστρος και

  • 09:30 στην πλατεία της Κοινότητας Παραλίου Άστρους. Σ

    12 μ.μ Δημοτικό σχολείο  Μελιγους

Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ ή τον αριθμό ταυτότητάς τους.

Προτρέπουμε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν τα κλιμάκια, να κάνουν έλεγχο για κορωνοϊό ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία τόσο με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας όσο και με τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και γίνεται ιχνηλάτιση των στενών επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Τονίζουμε, πως μέχρι να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτιση των επαφών και να δούμε το μέγεθος της διασποράς του ιού, πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις και οι επαφές των πολιτών μεταξύ τους.

Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, να εφησυχάζουμε. Πρέπει όλοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Τηρούμε τα μέτρα προστασίας – μένουμε ασφαλείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ