Σκαντζός: Ενημέρωσε το Δ.Σ για την πορεία των έργων στον Δήμο μας & για την στοχοποίηση που δέχθηκε από ΜΜΕ, για τον “δρόμο καρμανιόλα”(video)

0

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Β.Κυνουρίας ,ο πρόεδρος κ.Δ.Κατσής, έφερε προς συζήτηση  εκτός Ημερήσιας διάταξης ,το θέμα του επαρχιακού “δρόμου καρμανιόλα” Άστρους-Λεωνιδίου. Με αφορμή ένα νέο τροχαίο που σημειώθηκε στο σημείο, και πρόσφατα δημοσιεύματα επώνυμα και ανώνυμα για το θέμα, καθώς και  ερωτήματα της τοπικής μας κοινωνίας, ποιος φταίει; ο Δήμος ή Περιφέρεια και δεν προχωρούν τα έργα των απαλλοτριώσεων και των εργασιών για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα!

Για τούς παραπάνω λόγους, καθώς δεν έχουν προχωρήσει ακόμα οι αναγκαίες & οριστικές παρεμβάσεις για την άρση της  επικινδυνότητας του δρόμου, παρά μόνο λίγων  μικρών παρεμβάσεων, όπως σηματοδότηση ,οι νέες διαγραμμίσεις και  οι ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας),ήρθε το θέμα στο Δ.Σ για να ενημερωθεί η τοπική μας  κοινωνία, όπου παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Μ.Σκαντζός, ο όποιος στοχοποιήθηκε σε σχετικά  δημοσιεύματα για το θέμα…

Δείτε παρακάτω την ενημέρωση που έκανε αρχικά ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Μ.Σκαντζός, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Δ.Σ ,για την πορεία των έργων στον δήμο μας απο την Περιφέρειας ,καθώς έκανε και μελλοντικές εξαγγελίες νέων έργων. Στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τον δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη, από τον πρόεδρο του Δ.Σ & δ/σ ,τους επικεφαλής των παρατάξεων, καθώς και από τους προέδρους των τ/κ Αστρους, Παρ.Άστρους, Σίταινας…

Δείτε το σχετικό video. Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του νυν  δημάρχου, ερωτήματα των επικεφαλής των παρατάξεων, του προέδρου του Δ.Σ, των δημοτικών συμβούλων και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, καθώς κι οι τοποθετήσεις του πρώην δημάρχου κ. Γιώργου Δαλιάνη και των δημοτών, κ.κ  Ν.Πολυμενάκου και Αγγ. Καμπύλη.

Η astros-kynourianews.gr, μετέδωσε ζωντανά τη χθεσινή συνεδρίαση λόγω της σοβαρότητας του θέματος και σήμερα σας παραθέτουμε όλες τις τοποθετήσεις των ομιλητών ξεχωριστά, ώστε να βγάλετε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα, αντικειμενικά  και ανεπηρέαστα!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here