«Ο θάνατος του εμποράκου»

0

Η μέθοδος του click away συνιστά εμπαιγμό εις βάρος των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, που δεν διαθέτουν, ούτε  την αναγκαία τεχνολογική βάση, υποδομή και εξοπλισμό, ούτε την οικονομική δυνατότητα,  για να εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη μέθοδο. Το ίδιο ισχύει και για τους (υποψήφιους) αγοραστές-καταναλωτές.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στην πράξη με τις απερίγραπτες εικόνες, «χρονιάρες μέρες», στους «εμπορικά» άδειους δρόμους και στα κλειστά καταστήματα.

Πρόκειται για άλλη μία επινόηση της κυβέρνησης της ΝΔ, προκειμένου να ελαφρυνθούν οι εταιρίες ταχυμεταφορών που «έχουν φρακάρει» οργανωτικά και λειτουργικά με δική τους ευθύνη,  όχι όμως από πλευράς κύκλου εργασιών και κερδοφορίας, και να  ενισχυθούν περαιτέρω οι μεγάλοι και ισχυροί κυβερνητικοί φίλοι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι συνεπής με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της. Καταδικάζει τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις υπέρ των μεγάλων και των «αλυσίδων».

Η μικρο-μεσαία επιχειρηματικότητα χρειάζεται στήριξη, με ρευστότητα, με την κάλυψη  του δώρου Χριστουγέννων στο ακέραιο από το κράτος, με μη επιστρεπτέα ενίσχυση, με την  εισαγωγή δράσεων  καινοτομίας και νέων τεχνολογιών και με την απομείωση του χρέους τους.

Μόνον  έτσι θα αποφευχθούν και πάντως θα περιοριστούν τα «λουκέτα» και η ανεργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here