Ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος στην εθνική ενόπλων δυνάμεων ποδοσφαίρου…

0

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (28/06) η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Μακεδονικού και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, που οργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και διάδοση του έργου της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος!

Η «Γαλανόλευκη» κέρδισε την αναμέτρηση με σκορ 2-4, απέναντι σε έναν Μακεδονικό που παρατάχθηκε με παίκτες της ανδρικής ομάδας, αλλά και των τμημάτων Κ20 και Κ17. Τα γκολ για τους «πρασίνους» πέτυχε ο Κώστας Βασιλείου.

Στον αγώνα που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό ,έπαιξε & ο συντοπίτης μας Γιάννης Κοντογιαννόπουλος…

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

Έπαιξε με την Εθνική Ενόπλων ο Αρκάς Γιάννης Κοντογιαννόπουλος

Με τη φανέλα της Εθνικής Ενόπλων αγωνίστηκε ο Αρκάς ποδοσφαιριστής Γιάννης Κοντογιαννόπουλος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Ευκαρπία.

Η Εθνική ομάδα αντιμετώπισε το Μακεδονικό και ο σκοπός της εν λόγω αναμέτρησης ήταν η οικονομική ενίσχυση και διάδοση του έργου της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με 4-2 και στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης, ο Μακεδονικός τίμησε με πλακέτες τόσο την Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, για την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων της προς άτομα με ειδικές ανάγκες, όσο και την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων για το πολυετές έργο και την προσφορά της στην κοινωνία και τον αθλητισμό. 
arcadiasports.gr/
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here