Ξεκίνησε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

0

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, με τη συμβολή του οποίου καλύπτονται συνεχείς και πολλαπλές ανάγκες που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Άστρους καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων, όπως κάλυψη ελλείψεων σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, αναλώσιμο υλικό, κάλυψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αποκατάσταση βλαβών κτλ. Επίσης, ο Σ.Φ.Κ.Υ Α. προσφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο με προσφορές προς την κοινότητα που αφορούν την υγεία και την προφύλαξη της ζωής(π.χ. πρόσφατη αγορά/τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή κ.τ.λ.) καθώς και με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα που αφορούν την υγεία και την πρόληψη, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Όποιος θέλει να συμβάλλει στο έργο του Σ.Φ.Κ.Υ.Α μπορεί να προμηθευτεί λαχνούς , στο Κ.Υ. Αστρους – από τα μέλη του Δ.Σ. και από άλλους αντιπροσώπους που έχουν οριστεί από τον σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για περισσότερα σημεία διάθεσης: Tετώρου Μαρία( 6984850190) Η κλήρωση θα γίνει στις 08/03/20 και τα δώρα που θα δοθούν στους τυχερούς είναι μία τηλεόραση, ένα τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην έκδοση των λαχνών και στην αγορά των δώρων συνέβαλλαν οι χορηγοί της λαχειοφόρου αυτής αγοράς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους. Ευχαριστούμε: -To βιβλιοπωλείο ‘’Γεωργία Μαντζουράνη’’,Άστρος – Το κατάστημα ‘’Electro-net’’ (ΑΦΟΙ Ι ΚΑΡΚΟΥΛΗ), Άστρος -Το κατάστημα του Στέργιου Αποστολόπουλου, ‘’Byte Store’’, Άστρος – To κατάστημα του Μακρή Ανδρέα ‘’Εnter’’ Άστρος – Την καφετέρια του Γεωργίου Μπάρλα, ‘’Centro’’, Άστρος – Την καφετέρια του Αντώνη Καρκούλη, ‘’Άστρον’’, Άστρος – To ζαχαροπλαστείο Τσιώρος ‘’Τα Γαλάτσια’’, Άστρος – Τον κο Κατσή Δημήτρη και το κατάστημα ‘’Βreak’’, Π.Αστρος -Το cοcktail-bar ‘’Άρωμα’’, Π.Άστρος – Το κατάστημα του Κόκκωνα Δημήτρη ‘’La frantzoli’’ Π.Αστρος – To κουρείον του Κούβαλη Παύλου ‘’Gentlements Club’’, Άστρος – Το κατάστημα Ηλεκτρολογικού Υλικού ‘’Μονιός Γεώργιος΄΄, Άστρος – Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘’Φούφα Γεωργία’’, Άστρος – Το κρεοπωλείο ‘’Ο Πάρνωνας’’, Π. Άστρος – Το οπωροπαντοπωλείο ‘’Φλέντζερης’’, Π. Άστρος – Το κατάστημα ένδυσης ‘’Δολιανίτης’’, Άστρος – Το αργυροχρυσοχοείο ‘’Ιατρίδου Βασιλική’’ Άστρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here