Μια εξαιρετική παράσταση από το Θέατρο Πλατεία-Θ.Ε.Α – Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα (videos & photos)

0

Μια εξαιρετική παράσταση από το Θέατρο Πλατεία-Θ.Ε.Α ,είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε στις 27/4 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Άστρους, στην πρεμιέρα του έργου “Hello Shakespeare” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ ,σε σκηνοθεσία και διασκευή, του συντοπίτη μας  και ταλαντούχου σκηνοθέτη & διδασκάλου της θεατρικής ομάδας, κ. Αλέξανδρου Παπαηλιού.

Μια παράσταση φτιαγμένη  με πολύ αγάπη, με μεράκι και εθελοντική δουλειά, αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που γίνεται, με το αναμενόμενο αποτέλεσμα να μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα , από τις ερμηνείες των συντελεστών, 24 ηθοποιών σε εναλλαγή ρόλων, μεταξύ των οποίων και 5 νέων παιδιών.

Στην πρεμιέρα της παράστασης παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης, ο επικεφαλής της μείζονος κ.Π.Μαντάς & οι δ/σ κ.κ Δ.Γκαύρος, Γ. Λυτρίβης, ο πρόεδρος της τ/κ Βερβένων κ.Ν.Καρκούλης και πλήθος θεατρόφιλων δημοτών μας, οι οποίοι γέμισαν τη αίθουσα, παράλληλα με την τήρηση των μέτρων για τον covid.

Λίγα λόγια για την παράσταση από τον σκηνοθέτη & στιγμιότυπα από την παράσταση, που μπορείτε να παρακολουθείστε και εσείς ακόμα 28 & 30/4 & 1/5

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολλά συγχαρητήρια! σε όλους τους συντελεστές της νέας παράστασης από το Θέατρο Πλατεία-Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Θέατρο Πλατεία-Θ.Ε.Α -“Hello Shakespeare” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here