Κοινότητα Σίταινας: Ευχαριστήριο προέδρου στην Περιφέρεια…

0
Με την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ύστερα από το αίτημά μας πραγματοποιείτε από τα συνεργεία της και από μηχάνημα, κλείσιμο των κυριότερων τμημάτων από τις λακούβες που υπήρχαν στο επαρχιακό δίκτυο μεταξύ Χάνι Κοπανίτσα Πλατάνου Σίταινας Καστάνιτσας καθώς και ο καθαρισμός του δρόμου από τις πέτρες που υπήρχαν στο τμήμα αυτό.
Οι Πρόεδροι της Σίταινας και του Πλατάνου παρόντες σε όλη την διάρκεια των εργασιών, βοηθώντας σε όλη την διαδρομή το προσωπικό της Περιφέρειας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Μανώλη Σκαντζό καθώς και των Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Κώστα Πανουκλιά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας αυτό.

Μόνο η συνεργασία όλων μπορεί να φέρει ορατά αποτελέσματα και καλυτέρευση του Επαρχιακού Δικτύου και όχι μόνο.
Αναμένουμε την ερχόμενη Άνοιξη να γίνει η εκτέλεση των έργων από Χάνι Κοπανίτσα Χάραδρος Πλάτανος Σίταινα Καστάνιτσα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν σε όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης εργολαβίας Προϋπολογισμού 600000 Ευρώ, και να παραδοθεί ένα πολύπαθος δρόμος, σε μια κατάσταση πιο φιλική και πιο ασφαλής στα διερχόμενα αυτοκίνητα και επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here