Κοινότητα Άστρους “Ξεφορτώνονται” τα λύματα στο δρόμο όταν βρέχει!

1

   Η Κοινότητα Άστρους έχει επανειλημμένα έχει δεχτεί συγκεκριμένες καταγγελίες ανθρώπων, που για ευνόητους λόγους θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, για συμπολίτες μας, που “Ξεφορτώνονται” τα βοθρολύματα στο δρόμο όταν βρέχει!

Διότι είναι πολύ “έξυπνος” ο ιδιοκτήτης. Σου λέει, «αν το κάνω αυτό, τα λύματα θα ανακατευτούν από τα νερά της βροχής, θα καταλήξουν στα φρεάτια κι εγώ θα έχω το όφελος ότι θα γλιτώσω τα έξοδα του βοθρατζίδικου. Γιατί να πληρώνω, δηλαδή; Κορόιδο είμαι;».

Απαράδεκτο φαινόμενο!  

 Δε γίνεται να πετάμε τα λύματα στο δρόμο. Και δεν τίθεται κανένα θέμα κόστους μπροστά στη σημασία του να έχεις σωστές συνθήκες αποχέτευσης και τήρησης της υγιεινής του σπιτιού σου και του ευρύτερου περιβάλλοντος.

 Κοινότητα Άστρους συνιστά στους συμπολίτες μας ,να σταματήσουν άμεσα αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο  που εγκυμονεί κίνδυνο  για την δημόσια υγεία ,γιατί θα αναγκαστούμε να καλέσουμε το υγειονομικό , αφού οι γείτονες που τόσο καιρό που βλέπουν τι συμβαίνει,  δεν το κάνουν!

 Με αφορμή το συνεχές αυτό πρόβλημα! καλούμε την δημοτική αρχή  & την ΔΕΥΑΒΚ, να ξεκινήσει άμεσα την προεργασία  των συνδέσεων με τα σπίτια  με το δίκτυο αποχέτευσης του βιολογικού. Αρχικά από το κέντρο του Άστρους υποχρεωτικά  και με πολλές δόσεις καταβολής του κόστους σύνδεσης, ώστε όταν αλλαχθούν οι κεντρικοί αγωγοί που είναι σε εξέλιξη ,να είμαστε έτοιμοι για την άμεση λειτουργία του .Καθώς να κάνουμε στην συνέχεια τις ασφαλτοστρώσεις που έχουμε προγραμματίσει για το κέντρο της έδρας του δήμου μας.

Για το τ/σ της Κοινότητα Άστρους

Ο πρόεδρος

Κώστας Μπάρλας

koinotita-astrous.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σας. Κάποτε ήμουν οδηγός ( βυτίο λυμάτων ) στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Τα βλέπαμε κάθε φορά που έβρεχε. Αλλά ήταν έξυπνοι αυτοί που το κάνανε. Μόνο νύχτα γινόταν αυτό. Κακός γινόταν αλλά δεν υπήρχαν συνέπειες γιατί ο ψήφος είναι πιο δυνατός πάντα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here