Η ΑΡΚΑΔΙΑ Μπροστά! με τη Φωτεινή Δαλιάνη! Καλεσμένη στην εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο!”(video)

0

Η Φωτεινή Δαλιάνη, αρχιτέκτων- μηχανικός ,καταγόμενη από το Άστρος Κυνουρίας, είναι υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και είχε αναλάβει τον χωρικό σχεδιασμό, καθώς και τις διεθνείς σχέσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής.

Από το 2013 έως το 2019, είχε ενεργή παρουσία σε πολλούς αρκαδικούς συλλόγους. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Βόρειου Τομέα Αττικής, μέλος του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λαγκαδίων “Άνθη της Πέτρας”, συνεισφέροντας εθελοντικά στην προώθηση της τέχνης της πέτρας.

Επιπλέον, στο παρελθόν, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές δωρεές στην Αρκαδία και στην Γορτυνία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η δωρεά αρχιτεκτονικής μελέτης  του κάστρου του Παρ. Άστρους, μελέτη ιστορικής ανάδειξης του Ι.Ν του Προδρόμου στον Αγιάννη, στην Γορτυνία  τον περιβάλλοντα χώρο για τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και η αποκατάσταση ενός Δημοτικού Σχολείου στο Μεθύδριο κ.α. Επίσης, έχει επιδείξει ενεργή εθελοντική δράση στην αναβίωση των μονοπατιών της Αρκαδίας, με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής.

Σήμερα διεκδικεί την ψήφο των Αρκάδων συμπολιτών της, καλώντας τους να εκλέξουν για πρώτη φορά μια γυναίκα ως Βουλευτή Αρκαδίας, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει ξανά επιτευχθεί αυτό. Τονίζει ότι η συμμετοχή των γυναικών στη δημόσια σφαίρα είναι σημαντική για την κοινωνία μας και ότι μια γυναίκα που διεκδικεί την παρουσία της στη Βουλή και την Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τους πολλαπλούς της ρόλους . Με πράξεις έχει αποδείξει την αγάπη της για την Αρκαδία και σε αυτές τις εκλογές ζητά την υποστήριξή μας. Είναι καιρός να φέρουμε φως στην Αρκαδία με αποτελέσματα που να είναι σίγουρα!

Δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “του Φώτη Τζιβελόπουλου , με σημερνή καλεσμένη ,την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Φωτεινή Δαλιάνη , από το Άστρος.

Ενόψει της εκλογικής περιόδου αυτή την περίοδο, η εκπομπή “Εσύ έχεις το λόγο! “ δίνει τον λόγο σε όλους τους υποψηφίους της Αρκαδίας που επιθυμούν να έρθουν στην εκπομπή μας, και να απαντήσουν σε ερωτήματά μας. Σε ένα γόνιμο διάλογο με θέματα που αφορούν την Αρκαδία και την Βόρεια Κυνουρία, και καλείται η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει στις επικείμενες εθνικές εκλογές, για να τα επιλύσει…

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής “Εσύ έχεις τον λόγο” : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ