Ερωτάται η δημοτική αρχή,δεν ισχύει για τους “ξύπνιους”η απαγόρευση! τοποθέτησης των μόνιμων ομπρελών, στις παραλίες του δήμου μας;

0

Λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από αγανακτισμένους λουόμενους στο Παρ.Άστρος,με την παράκληση να τις δημοσιεύσουμε και να αναδείξουμε το θέμα αυτό.

Όπως μας μετέφεραν και οι ίδιοι, πολλές φορές ενώ  άφηναν και αυτοί μόνιμα την ομπρέλα τους για ευκολία  στον αιγιαλό,αφού διαμένουν δίπλα, μετά την απαγόρευση συμμορφώθηκαν και τηρούν την νομοθεσία.

Αλλά από την άλλη, δεν μπορούν να δεχθούν η δημοτική αρχή να κάνει τα στραβά τα μάτια σε μερικούς ξύπνιους…για στο τέλος θα τους πούνε και μ…..ς ,όπως λέει και το τραγούδι!

‘Όπως πληροφορηθήκαμε,από τους  διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας,όταν τα συνεργεία του δήμου αφαίρεσαν τις μόνιμες βάσεις από τις ομπρέλες,τις βαριές, δεν τις πήραν!γιατί ήταν χωμένες!…με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το φαινόμενο ανενόχλητα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το πρωί 7:00 π.μ.

Ερωτάται η δημοτική αρχή,ισχύει ή δεν ισχύει ο νόμος για όλους;Αν  ισχύει οφείλουν να πάνε το πρωί 7:00 π.μ να καταγράψουν τα λεγόμενα,και να ξηλώσουν όλες τις μόνιμες βάσεις, βαριές η μή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here