Επισκεφτείτε το “Κοινωνικό Ανταλλακτήριο” στον Δήμο μας, για την χειμερινή σεζόν…

0

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “PROMO KYNOURIA” σε συνεργασία με τον Δήμο μας ,συνεχίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.

Στόχος του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου είναι η κάλυψη αναγκών των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας) με ΔΩΡΕΑΝ είδη ένδυσης, υπόδησης, και λοιπού εξοπλισμού καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια.

Το “Κοινωνικό Ανταλλακτήριο “λειτουργεί κάτω από το ταχυδρομείο του Άστρους.

Δημότες από όλο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που χρειάζονται είδη ένδυσης, υπόδησης και λοιπού εξοπλισμού (μικρές ηλεκτρικές συσκευές, κούνιες, ριλάξ, καρότσια, πάρκα, καλαθούνες, σεντόνια, παπλώματα, παιχνίδια κλπ.) καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια. μπορούν να επισκεφθούν την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “PROMO KYNOURIA”  που λειτουργεί το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο, ή να απευθύνονται στην Κοινωνική δομή “Βοήθεια Στο Σπίτι” της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.).

Το “Βοήθεια Στο Σπίτι” θα τα ετοιμάζει και θα τους ενημερώνει πότε και που μπορούν να τα παραλάβουν, εκτός από ιδιάζουσες περιπτώσεις (ορεινά χωριά, άτομα με προβλήματα υγείας&  ρομά ) που θα τους τα παραδίδει κατ’ οίκον.

Όσοι επιθυμούν να  πάρουν ή  να προσφέρουν πράγματα, μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 14:00 και απογευματινές ώρες (εκτός Τετάρτης απόγευμα & Σαββατοκύριακου).

Εάν κάποιοι δεν μπορούν τις παραπάνω ώρες, θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2755023450 και 6977125964 (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “PROMO KYNOURIA”) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Όλα τα είδη που επιθυμούν να προσφέρουν οι συμπολίτες μας, θα πρέπει να είναι καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση.

Κατά την είσοδο στο χώρο του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικών διαλυμάτων).

Τηλέφωνα επικοινωνίας “Βοήθεια Στο Σπίτι” :
2755 0 23821  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.
2755 3 61200, 2755 3 61213 Αδαμογιάννη Αγγελική – Υπεύθυνη του Β.Σ.Σ.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της Κοιν.Σ.Επ

Φώτης Τζιβελόπουλος

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here