Επίσκεψη του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Δήμο μας – Δηλώσεις (videos & photos)

0

Χθες πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο μας ,του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, Κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, π. Υπουργός Οικονομικών. Τον κ.Τσακαλώτο υποδέχθηκαν και συνοδεύσαν κατά την επίσκεψή του στο δήμο μας, μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Κυνουρίας, όπου αρχικά  τον ξενάγησαν  στη λαϊκή αγορά  Άστρους και εκεί ο κ. Ε. Τσακαλώτος συνομίλησε με τους παραγωγούς, καταγράφοντας τα προβλήματα τους και ανταλλάσσοντας  απόψεις.

Στην συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην πλατεία και ακολούθησε η συνάντησή του με τον Δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη όπου ενημερώθηκε για θέματα του Δήμου μας και στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κ.Υ Αστρους όπου συνομίλησε με την διευθύντρια του Κ.Υ κ.Περδικάκη και το προσωπικό.

Στο τέλος τις περιοδείας του, στα γραφεία της Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Βόρειας Κυνουρίας συνομίλησε με τα Μέλη για θέματα της περιοχής, καθώς απάντησε σε ερωτήματα μας στην συνέντευξη που μας παραχώρησε και σας παραθέτουμε παρακάτω.

Το απόγευμα και ώρα 07:00 μ.μ, ακολούθησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα του Διοικητηρίου, στο Παράλιο Άστρος με θέμα:

Δικαιοσύνη Παντού: Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες – Δίκαιο Κράτος, Δίκαιη Κοινωνία, Δίκαιη Οικονομία.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος & Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ με τις ομιλίες και τα ερωτήματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here