Επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στον Μουστό και το ΚΠΕ Άστρους, από το Δημοτικό Σχολείο Άστρους & Του 4ου Γυμνάσιου Άργους

0
Επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στον Μουστό και το ΚΠΕ Άστρους, από το Δημοτικό Σχολείο Άστρους
Στις 20.10.2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από το Δημοτικό Σχολείο Άστρους στον υγρότοπο Μουστού και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους.
Πρόκειται για το 1ο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του Σχολείου για τη νέα χρονιά, που πραγματοποίησαν οι τάξεις Γ’ και Στ’ (40 μαθητές) στο πλαίσιο της γνωριμίας των μαθητών με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυσικού περιβάλλοντος της λιμνοθάλασσας του Μουστού.
Οι επισκέψεις συνδυάστηκαν με δραστηριότητες μελέτης και ψυχαγωγίας στον Μουστό και το Κέντρο Ενημέρωσης.
 

 

Επίσκεψη μαθητών του 4ου Γυμνάσιου Άργους στη λιμνοθάλασσα Μουστού
Την Παρασκευή 21.10 πενήντα (50) μαθητές από την Α’ τάξη του 4ου Γυμνάσιου Άργους πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή τον υγρότοπο Μουστού. Η επίσκεψη περιλάμβανε την ξενάγηση των μαθητών στο πανοραμικό σημείο της λιμνοθάλασσας, δραστηριότητες μελέτης για την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος των μαθητών και τη θετική τους στάση για την προστασία των φυσικών περιοχών τις οποίες επισκέπτονται και επίσκεψη του Σχολείου στην υπεραιωνόβια ελιά των Κουτρούφων, πλησίον του υγροτόπου.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here