Εξαιρετική και φέτος η έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων του  «Συλλόγου των  Απανταχού Φίλων του Π. Άστρους Κυνουρίας»

0

Ολοκληρώνετε με επιτυχία,σήμερα το βράδυ στο διοικητήριο του Π.Άστρους,η έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων του  «Συλλόγου των  Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους Κυνουρίας»

Λίγα λόγια με το ιστορικό της πορείας των τμημάτων ζωγραφικής,για να έχουμε σήμερα αυτό το αξιόλογο αποτέλεσμα.

Τα τμήματα ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων του  «Συλλόγου των  Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους Κυνουρίας» ξεκίνησαν το Φεβρουάριο του 2014 και από τότε λειτουργούν συνεχώς, για έκτη συνεχή χρονιά υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου και πτυχιούχου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και μέλους του Συλλόγου κ. Τζωρτζίνας Κωστοπούλου.

Συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες από την ευρύτερη περιοχή, ακόμη και από την Τρίπολη. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να  γνωρίσουν διαφορετικές τεχνικές, να  αναπτύξουν τη δική τους εικαστική γλώσσα, να  χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, να δημιουργήσουν το δικό τους ατομικό ή ομαδικό έργο. Οι ενήλικες, είτε είναι αρχάριοι είτε είναι προχωρημένοι ,ζωγραφίζουν με διάφορα υλικά ( μολύβι, κάρβουνο, ακρυλικά, λάδι κλπ), μαθαίνουν σχέδιο, σύνθεση, προοπτική και χρώμα, μέσα από μια σειρά ασκήσεων.

Το καλοκαίρι κάθε χρονιάς, τον  Ιούλιο, πραγματοποιείται η έκθεση των έργων των μαθητών, στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους. Την έκθεση, που έχει καθιερωθεί και πλέον χαρακτηριστεί για την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται, επισκέπτονται κάθε χρόνο, κάτοικοι και τουρίστες της περιοχής.

Πολλά μπράβο και από εμάς και ευχόμαστε καλή συνέχεια!!

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Δείτε παρακάτω ,τις δηλώσεις της πρόεδρου του συλλόγου κυρίας Μαρίας Κρεμμύδα,καθώς και της δασκάλας των τμημάτων ,κυρίας Τζωρτζίνας Κωστοπούλου.

Δείτε στιγμιότυπα,από τον χώρο της εκθέσεως…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here