Εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου Ελιάς «Θυρεάτις γη» στο ΕΠΑ.Λ Άστρους

0

Χθες  το μεσημέρι στο ΕΠΑΛ Άστρους, πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου Ελιάς «Θυρεάτις γη».

Ένα χρόνο μετά από τη μεταφύτευση της πρώτης ελιάς (δείτε εδώ),ολοκληρώθηκε  σταδιακά το Πάρκο,σε συνεργασία με το δήμο μας και την συμβολή δεκάδων δωρητών συμπολιτών μας, που προσέφεραν τα εντυπωσιακά αυτά λιόδεντρα,καθώς και  τα σπάνια και ανεκτίμητης αξίας εκθέματα.Καθώς και με την συνεχή επιμέλεια του ακούραστου φιλόλογου κ.Ν.Πολυμενάκου, σε συνεργασία με τον διευθυντή κ.Κολοβό και την προσωπική εργασία μαθητών και συνδημοτών μας,που ακούραστα και με μεράκι, συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του Θεματικού αυτού Πάρκου.

Ένα μοναδικό πολιτιστικό επίτευγμα που ξυπνάει τις μνήμες και αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά, σκιαγραφεί την ιστορία μας και αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας…

Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Αλέξανδος,οι ιερείς της περιοχής , χοροστατούντος του επισκόπου Θεοκλήτου.

Μετά τον Αγιασμό,ακολούθησαν χαιρετισμοί όπως θα δείτε παρακάτω: Από τον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ.Β.Κολοβό,από τον πρόεδρο του 15μελούς του σχολείου,από τον δήμαρχο κ.Π.Μαντά,από τον κ.κ Αλέξανδο,τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ  κ.Παπαπολυχρονίου που εκπροσώπησε τον υπουργό κ.Αραχωβίτη, από τον βουλευτή κ.Παπαηλιού, και από τον π/σ κ.Γ.Μπακούρη που εκπροσώπησε  τον περιφερειάρχη κ.Τατούλη.

Ακολούθησαν οι ευχαριστίες από μαθητές  προς τους δωρητές και στην συνέχεια ,έγινε απονομή αναμνηστικών πλακετών,στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Αλέξανδο και στην οιγουμένη της Λουκούς,για την δωρεά του οικοπέδου, όπου έγινε το ΕΠΑΛ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ,οι υποψήφιου δήμαρχοι,κκ. Γ.Καμπύλης και Β.Βεκιάρης,ο υποψ,π/σ κ.Κατσίρης,δ/σ,πρόεδροι συλλόγων και δεκάδες δημότες.

Τον συντονισμό της τελετής είχε ,η καθηγήτρια κ Κ.Αδάμη.

Ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα….

Δείτε παρακάτω όλα τά σχετικά videos

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Αγιασμός Θεματικού πάρκου ελιάς

Εισαγωγή-Χαιρετισμοί

Χαιρετισμός του Μητροπολίτη κ.κ Αλέξανδρου


Χαιρετισμός δημάρχου κ.Π.Μαντά

Χαιρετισμοί,μαθητή ΕΠΑΛ & κ.Π.Πολυχρονίου

Χαιρετισμός βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ.Γ.Παπαηλιού

Χαιρετισμός π/σ κ.Γ.Μπακούρη

Ευχαριστήρια προς τους δωρητές

Απονομές αναμνηστικών πλακετών

Μπουφές


Δήλωση προέδρου ΕΦΕΤ .Πολυχρονίου

Δήλωση φιλόλογου,κ.Ν.Πολυμενάκου

Δήλωση βουλευτή κ.Γ.Παπαηλιού

Επίλογος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ