Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή μου στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Σήμερα»

–          Η υπόθεση με τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον δεκαεξάχρονο πρέπει να διερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα. Το παιδί που χτυπήθηκε εύχομαι να αναρρώσει και να γυρίσει σύντομα στην οικογένειά του. Επίσης οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες και πρέπει να είναι καλά για τους δικούς τους ανθρώπους. Πρέπει να γίνει ΕΔΕ και να ληφθεί απόφαση σχετικά με το περιστατικό και να μην βανδαλίζεται η Αθήνα σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση των αστυνομικών. Να υπάρχει ασφάλεια, αλλά να υπερτερεί η σωστή εκπαίδευση.

–          Στην χθεσινή δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με 13,8%. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει 60% άνοδο στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

–          Όπως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις το πρώτο κόμμα θα είναι στο 30-31% οπότε η αυτοδυναμία είναι δύσκολη. Επίσης είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα. Ανάμεσα στα δύο κόμματα, ο κόσμος επιλέγει το λιγότερο «κακό». Σε ότι αφορά στη δημοφιλία, το 64% έχει αρνητική γνώμη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε αυτό ποντάρει ο κ. Μητσοτάκης.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής

Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

ΑπάντησηΠροώθηση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here