Αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ του Δήμου μας, με πρόεδρο τον κ. Δ.Κατσή – Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι (videos)

0

Κατά την σημερινή ειδική τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση,  στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη», μετά από εκλογική μυστική ψηφοφορία ,αναδείχθηκε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Πρόεδρος εξελέγη ο κ.Δ.Κατσής ,αντιπρόεδρος ο κ.Γ.Παινέσης και γραμματέας ο κ.Β.Πετράκης.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο  πρόεδρος του Δ.Σ κ.Θ.Πλακοκέφαλος ,ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ.Γ.Καμπύλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του για την προηγούμενη 2ετία στην θέση του προέδρου του Δ.Σ.Ζήτησε συγνώμη από όλους για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν  ή αν αδικήθηκε κάποιος διαδικαστικά στα Δ.Σ.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ.δημάρχου, ο οποίος εξήρε το έργο του και ευχαρίστησε τον κ.Πλακοκέφαλο. Στην συνέχεια πρότεινε τον κ.Δ.Κατσή για νέο πρόεδρο του Δ.Σ, καθώς τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική δουλεία που έκανε  ως αντιδήμαρχος στον τομέα ευθύνης του, σε θέματα καθαριότητας, πρασίνου και πολιτικής προστασίας.

Στην συνέχεια ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους:

Με απόφαση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη ορίστηκαν οι πέντε νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

  1. Σαμαρτζής Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τεχνικών Έργων
  2. Καμπουρολιάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Εμπορίου
  3. Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού
  4. Κλεώπας Γεώργιος, Αντιδήμαρχος καθημερινότητας, καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου και πολιτικής προστασίας
  5. Καμπύλης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Προστασίας, διαχείρισης στερεών αποβλήτων και αποκομιδής απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν μέχρι σήμερα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η συνεργασία και η ομαδική δουλειά οδηγούν στην επίτευξη των στόχων μας.  Συνεχίζουμε δυναμικά με την ίδια διάθεση για προσφορά, με μεθοδικότητα και προσήλωση στο έργο μας. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική θητεία».

Δείτε τα σχετiκά videos 

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria Κοιν,Σ.Επ

Εκλογική διαδικασία- το νέο προεδρείο του Δ.Σ

Ακολουθεί  video με δήλωση του κ.Κατσή και απαντήσεις σε ερωτήματά μας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here