Παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σ. Παπαντώνη ”Ένα όμορφο ταξίδι αναμνήσεων των σχολείων της Κυνουρίας” (videos&photos)

0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1/10 ,η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συντοπίτη μας δάσκαλου, κ. Στέλιου Παπαντώνη.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του δημάρχου κ. Γ. Καμπύλη, διαβάστηκε ο χαιρετισμός του προέδρου της Κοινότητας Άστρους λόγω απουσίας του και στην συνέχεια ο συγγραφέας κ. Παπαντώνης έκανε μία αναφορά για το βιβλίο του, καθώς ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την συγγραφή του. Κλείνοντας αναφέρθηκε στους δωρητές του Ιδρύματος Ζαφείρη και στην συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου από τον κ. Σ. Δαλιάνη, κ. Α. Βέργο, κ. Ε. Θωμοπούλου, κ. Π. Τσιλικά και την κ. Χ. Παπαντώνη. Την παρουσίαση συντόνισε, η κ. Ε. Τετώρου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Ζαφείρη, τίμησαν με την παρουσία τους κάτοικοι από όλοι την περιοχή, συνάδερφοι, φίλοι και μαθητές του σεβαστού και αγαπητού δάσκαλου, κ. Στέλιου Παπαντώνη.

Παραβρέθηκαν ακόμα, οι βουλευτές Αρκαδίας, του ΠΑΣΟΚ κ Ο. Κωνσταντινόπουλος ,του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Παπαηλιού ,οι Δήμαρχοι κ. Γ. Καμπύλης και Τρίπολης κ. Τζούμης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς της περιοχής, ο διευθυντής Α’θμιας κ. Γκέσουρας , πρόεδροι τ/κ, φορέων και συλλόγων κ.α.

 Δείτε παρακάτω τα σχeτικά videos

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος & Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

 Χαιρετισμοί Δημάρχου κ. Γ. Καμπύλη & προέδρου Άστρους

Χαιρετισμός συγγραφέα κ. Στέλιου Παπαντώνη στην παρουσίαση του βιβλίου του

Στιγμιότυπα της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Στέλιου Παπαντώνη Νο 1

Στιγμιότυπα της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Στέλιου Παπαντώνη Νο 2

Τέλος της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Στέλιου Παπαντώνη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here