Έγραψε ιστορία η συγκλονιστική Ντρισμπιώτη, χρυσό μετάλλιο και στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό [Βίντεο]

0

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35χλμ. βάδην, νέος άθλος για την απίθανη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, αυτή τη φορά στα 20χλμ. βάδην.

Δεύτερη φορά λοιπόν Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελληνίδα αθλήτρια, που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 20 χλμ. βάδην με χρόνο 1:29:03, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στα 35χλμ. βάδην.

Η Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε double σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη χώρα μας να φτάνει έτσι, τα 33 μετάλλια στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επέλεξε να μπει και στη μικρότερη απόσταση, προκειμένου να βιώσει μια ακόμη σπουδαία εμπειρία, που τελικά της χάρισε το δεύτερο μετάλλιο. Η πρωταθλήτριά μας ένιωθε καλά σωματικά και αποφάσισε μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεγαλόπουλο να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να τον απολαύσει, δίχως κανένα άγχος.

Στην ίδια κούρσα η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στην 12η θέση, ενώ θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, ο οποίος δεν της επιτρέπει να κυνηγήσει τους χρόνους που θα ήθελε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here