Άστρος: “Ιερός Χώρος” Β΄ Εθνοσυνέλευσης- Εκδήλωση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων σε συνεργασία με τον Δήμο μας. 1ο Μέρος (photos-videos)

0

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης, η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ,πραγματοποίησαν με επιτυχία εκδήλωση ,στον “Ιερό Χώρο” της Β΄ Εθνοσυνέλευσης  Άστρους, με θέμα «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827). Η εκδήλωση τελέστηκε ,υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Η εναρκτήρια ομιλία πραγματοποιήθηκε από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Μιχαήλ – Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Ακαδημαϊκός και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής.
Επίσης χαιρετισμούς απευθύναν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτρης Βερβεσός.
Παράλληλα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Ζωή Ράπτη – Υφυπουργός Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος – πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο Ιωάννης Σαρμάς – Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Γεωργία Σακαρέλλου – Προϊστάμενη του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, ο Πάνος Αλεξανδρής – Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης, η Αικατερίνη Ντόκα – Αντιπρόεδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η Άννα Ζαΐρη – τέως Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, ο Χαράλαμπος Λυσίκατος – Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, ο Γιώργος Ρούσκας – Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, ο Παναγιώτης Περάκης – Αντιπρόεδρος του CCBE, ο Μαρίνος Μαρίνης – Πρόεδρος Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, ο Αθανάσιος Κανταρτζής – Γενικός Διευθυντής της Επιτροπής Ελλάδα 2021, ο Πασχάλης Κιτρομηλίδης – ομότιμος καθηγητής.

Επιμέλεια-ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

Δείτε το 1ο Μέρος:

Έναρξη εκδήλωσης στο χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος

Συντονισμός εκδήλωσης, κ. Μαρία Σαράφογλου

Εναρκτήρια ομιλία , κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο Άστρος

Τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο της Επιτροπής, απο κ. Δ.Βερβεσό

Χαιρετισμός υφυπουργού εξωτερικών κ.Κ.Βλάση, στο Άστρος

Χαιρετισμός αν. υπουργού υγείας κ.Β.Κοντοζαμανη στο Άστρος

Χαιρετισμός δημάρχου Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλη ,στο Άστρος

Χαιρετισμός κ.Γ.Παπαηλιού, βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ στο Άστρος

Χαιρετισμός αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Χ.Λαμπρόπουλου στο Αστρος

Θα ακολουθήσει το 2ο & 3ο Μέρος ,με πλήρες ρεπορτάζ  από το astros-kynourianews που κάλυψε ολόκληρη την εκδήλωση και σταδιακά θα παρουσιάσουμε όλους τους ομιλητές και τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων.

Άστρος: “Ιερός Χώρος” Β΄ Εθνοσυνέλευσης- Ομιλίες των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης – 2ο Μέρος (photos-videos)

Άστρος: “Ιερός Χώρος” Β΄ Εθνοσυνέλευσης- Δείτε το ντοκιμαντέρ “Κυνουρία” & Τους Χαιρετισμούς των εκπροσώπων – 3ο Μέρος (photos-videos)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here