Λεωνίδιο: Αποχωρούμε αν αλλάξουμε όμιλο & «Η ΕΠΟ να κάνει το δίκαιο για Παναρκαδικό και Λεωνίδιο»

Ρητή και ξεκάθαρη είναι η θέση του Λεωνιδίου αναφορικά με τις τελευταίες διαρροές για τον καταρτισμό των ομίλων της νέας Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας γνωστοποίησε την θέση της η οποία είναι ομόφωνη πως δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα εάν και εφόσον βρεθεί στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Το Λεωνίδιο όπως και η άλλη ομάδα του νομού Αρκαδίας στην Γ΄ Εθνική ο Παναρκαδικός αλλά και ο Αστέρας Βλαχιώτη από την Λακωνία κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και αντιδρούν σε τυχόν μεθοδεύσεις των ομίλων από πλευράς ΕΠΟ και των αρμόδιων οργάνων τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεωνιδίου:
«Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου «ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ» μετά τις πρόσφατες διαρροές στα ΜΜΕ που αφορούν στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο οποίο ελήφθη ομόφωνη απόφαση για αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την συμπεριλάβει στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα».
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
.leonidion.gr/

«Η ΕΠΟ να κάνει το δίκαιο για Παναρκαδικό και Λεωνίδιο»

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης με παρέμβασή του, στην εκπομπή του Arcadia93.8, «Μπάλα κι άλλα» δήλωσε πως η Ε.Π.Σ Αρκαδίας στέκεται στο πλευρό του Παναρκαδικού και του Λεωνιδίου.
«Το λογικό είναι οι ομάδες μας να συμμετέχουν σε όμιλο της Πελοποννήσου και όχι σε όμιλο με νησιωτικές ομάδες» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Αρκαδίας:

«Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως μέχρι στιγμής όλα είναι σενάρια και πως μιλάμε ακόμα για φήμες. Πάνω σε αυτό, εμείς ως Ε.Π.Σ. Αρκαδίας βρισκόμαστε σε συνεργασία με την ομάδα του Παναρκαδικού και του Λεωνιδίου και έχουμε κάνει ήδη κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή εφαρμογή της λογικής της ΕΠΟ να δημιουργηθούν περισσότεροι όμιλοι έτσι ώστε οι ομάδες να έχουν λιγότερο κόστος στις μετακινήσεις τους».
«Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, θέλουμε να προλάβουμε και μην «τρέχουμε κατόπιν εορτής» έχουμε κάνει τις ενέργειες μας και προς τις αρμόδιες αρχές της ΕΠΟ και περιμένουμε να στεφθούν με επιτυχία γιατί το λογικό είναι οι ομάδες της Αρκαδίας να συμμετέχουν σε όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου και όχι με νησιωτικές ομάδες».
«Είμαστε σε επαγρύπνηση μαζί με τις ομάδες και δίνουμε τον αγώνα μας προς όλες τις κατευθύνσεις και πιστεύουμε πως θα η όλη ιστορία θα έχει αίσιο τέλος. Αύριο περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις».
«Αν το παράλογο αυτό σενάριο τελικά ισχύσει, η αντίδραση της Ε.Π.Σ.Α έχει δρομολογηθεί και ως οφείλουμε θα είμαστε δίπλα σε Παναρκαδικό και Λεωνίδιο».
Πηγή:arcadiasports.gr
.leonidion.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Νέα Κοιν.Σ.Επ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, με την επωνυμία«PROMO KYNOURIA» στο Άστρος...

  Δείτε εδώ

  Πως θα έρθετε

  ΚΤΕΛ:
  ΑΣΤΡΟΣ :2755022218
  ΤΡΙΠΟΛΗ :2710222560
  ΑΘΗΝΑ :2105132834
  ΤΑΧΙ :2755022046
  ΛIΜΕΝΑΡΧΕΙΟ :2755051445
  Χάρτης περιοχής

  Αξιοθέατα

  Πληροφορίες για το Άστρος και της Περιφέρειας αυτού.
  Ιστορικά & Πολιτιστικά στοιχεία
  Μνημεία - Αρχαιολογικοί Χώροι
  Γεωγραφικά & Κλιματολογικά στοιχεία
  Παραλιακή & Ορεινή ζώνη.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

  Ψηφιακή επικοινωνία «η Δημοκρατία και ο Διάλογος να γίνουν καθημερινή πρακτική» στη διακυβέρνηση του Δήμου.

  Βόρεια ΚυνουρίαΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  Ενοικιάζονται αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ή μη, στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  «Eugenias House»

  http://eugeniashouse.astros-kynourianews.gr/el/

  https://www.facebook.com/EugeniasHouse/?ref=settings

  Πωλείται στον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας ,πέτρινη μονοκατοικία

  Δείτε εδώ

  Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 47 τ.μ ,ιδανικό για φοιτητές... Αποτέλεσμα εικόνας για Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα

  Δείτε εδώ

  Powered by Wordpress, Redesign Theme by Tioreo