Και το νέο σχολείο στο Κουτσοπόδι φέρει την υπογραφή Πέτρου Τατούλη

Το νέο σχολείο Κουτσοποδίου είναι αναμφίβολα ένα σπουδαίο έργο. Δεν είναι όμως ένα απρόσωπο έργο. Είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο στο Δήμο Άργους Μυκηνών που φέρει την υπογραφή της προσπάθειας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, όπως το νέο σχολείο του Ινάχου, οι κόμβοι Νέας Κίου και Καρυάς και, το σπουδαιότερο, την ανάπλαση του κέντρου του Άργους.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ασφαλώς ένα κόσμημα και μια σύγχρονη υποδομή, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για την ποιότητα της παιδείας, όσο και για το επίπεδο της κοινωνικής συνοχής.

Αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο βρήκε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, το δρόμο του. Απαιτήθηκε πρωτίστως η ισχυρή πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος ενέταξε το έργο στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Περιφέρειας, παρότι δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Αυτό κατέστη εφικτό μετά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις που πραγματοποίησε για το έργο αυτό με τις υπηρεσίες του Δήμου Άργους και τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, καθώς ήταν ο μόνος που το πήρε αποκλειστικά πάνω του και εργάστηκε για να το φέρει εις πέρας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της μεγάλης αυτής προσπάθειας» δήλωσε ο κ. Τατούλης και σημείωσε ότι «το νέο σχολείο Κουτσοποδίου ανήκει στους πολίτες του και τους μαθητές του, οι οποίοι διαρκώς διεκδικούσαν την υλοποίησή του και διαρκώς βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη για οποιαδήποτε συνδρομή απαιτείτο».

«Εύχομαι ολόψυχα στους σημερινούς μαθητές και στις επόμενες γενιές να είναι καλορίζικο το νέο τους σχολείο. Τους υπενθυμίζω την υποχρέωσή τους να το διαφυλάττουν και να το προσέχουν ως κόρην οφθαλμού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Νέα Κοιν.Σ.Επ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, με την επωνυμία«PROMO KYNOURIA» στο Άστρος...

  Δείτε εδώ

  Πως θα έρθετε

  ΚΤΕΛ:
  ΑΣΤΡΟΣ :2755022218
  ΤΡΙΠΟΛΗ :2710222560
  ΑΘΗΝΑ :2105132834
  ΤΑΧΙ :2755022046
  ΛIΜΕΝΑΡΧΕΙΟ :2755051445
  Χάρτης περιοχής

  Αξιοθέατα

  Πληροφορίες για το Άστρος και της Περιφέρειας αυτού.
  Ιστορικά & Πολιτιστικά στοιχεία
  Μνημεία - Αρχαιολογικοί Χώροι
  Γεωγραφικά & Κλιματολογικά στοιχεία
  Παραλιακή & Ορεινή ζώνη.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

  Ψηφιακή επικοινωνία «η Δημοκρατία και ο Διάλογος να γίνουν καθημερινή πρακτική» στη διακυβέρνηση του Δήμου.

  Βόρεια ΚυνουρίαΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  Ενοικιάζονται αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ή μη, στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  «Eugenias House»

  http://eugeniashouse.astros-kynourianews.gr/el/

  https://www.facebook.com/EugeniasHouse/?ref=settings

  Πωλείται στον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας ,πέτρινη μονοκατοικία

  Δείτε εδώ

  Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 47 τ.μ ,ιδανικό για φοιτητές... Αποτέλεσμα εικόνας για Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα

  Δείτε εδώ

  Powered by Wordpress, Redesign Theme by Tioreo